MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανείπωτη τραγωδία… Νεκρό 5χρονο παιδάκι σε τροχαίο στη Λάρνακα (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρό παιδάκι μόλις 5 ετών στο τροχαίο που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας-Λάρνακας παρά το Αβδελλερό λόγω τροχαίου- Σε σοβαρή κατάσταση η 35χρονη μητέρα του – Διασωληνωμένο και το 4χρονο αδελφάκι του 

Advertisement

Την πιο τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη γύρω στις 2 και 30 το μεσημέρι στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας –Λάρνακας παρά το Αβδελλερό.

Το τροχαίο έγινε όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, διπλοκάμπινο όχημα συγκρούστηκε με δεύτερο αυτοκίνητο τύπου σαλούν. Τα δύο οχήματα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση.

Στο διπλοκάμπινο όχημα επέβαινε οικογένεια. Ο πατέρας, η μητέρα και τα τρία τους παιδιά. Πρόκειται για οικογένεια Ελληνοκυπρίων.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα και τα δύο από τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό όχημα στο Νοσοκομείο.

Δυστυχώς, το 5χρονο παιδάκι δεν τα κατάφερε και ξεψύχησε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του. Διασωληνομένο είναι και το δεύτερο παιδάκι 4 ετών, ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται και η 35χρονη μητέρα τους. Ο πατέρας είναι καλά στην υγεία του. Τραύματα -πιο ελαφρά όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες- φέρει και το τρίτο παιδάκι ηλικίας 9 ετών.

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Η Τροχαία διενεργεί εξετάσεις σε μια προσπάθεια να διαφανούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό θανατηφόρο δυστύχημα.

Λόγω του τροχαίο ο αυτοκινητόδρομος στη έξοδο προς Ορόκλινη παρέμεινε κλειστός και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στον παλαιό δρόμο Αμμοχώστου-Λάρνακας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network