MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Mέχρι και χαλάζι προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα… Ο καιρός για το Σαββατοκύριακο

Advertisement

Sponsored by exness

Βροχές, καταιγίδα μέχρι και χαλάζι απόψε – Στους 35 αύριο η θερμοκρασία στο εσωτερικό – Εποχική χαµηλή πίεση, ενώ η ασταθής αέρια µάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί από απόψε – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για το Σαββατοκύριακο

Advertisement

Εποχική χαµηλή πίεση, ενώ η ασταθής αέρια µάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί από απόψε.

Το απόγευµα αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες στα ορεινά και στο εσωτερικό. Σε καταιγίδα αναµένεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναµένεται χαµηλή νέφωση και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 21 στα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, τοπικά όµως θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 29 στα δυτικά παράλια, στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και παροδική συννεφιά, που πιθανό να δώσει µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήµερο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network