MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με εγκεφαλικό ασθενής στην Πάφο… «καταγράφηκε» ως περιστατικό υπογλυκαιμίας

Advertisement

Sponsored by exness

Η μία δημόσια καταγγελία διαδέχεται την άλλη σε σχέση με τα κρατικά μας νοσηλευτήρια – Ασθενής με εγκεφαλικό διαγνώστηκε ως περιστατικό… υπογλυκαιμίας στην Πάφο – Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας

Advertisement

Άλλη μία δημόσια καταγγελία έρχεται στο φως, ενισχύοντας την άποψη ότι το δημόσιο σύστημα υγείας στην Κύπρο χρήζει άμεσης βελτίωσης.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πολίτης στην Πάφο, «καταγράφηκε» από γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου ως περιστατικό υπογλυκαιμίας. Λίγες μόνο μέρες μετά το τραγικό συμβάν με το θάνατο του 10χρονου Σταύρου στη Λάρνακα, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας Κώστας Κωνσταντίνου μας αποκαλύπτει τη νέα υπόθεση.

Ο κύριος Κωνσταντίνου έκανε λόγο για παγιωμένες αντιλήψεις και συμπεριφορές από ορισμένους στα κρατικά νοσηλευτήρια που θα πρέπει να αλλάξουν. «Είναι αναγκασμένοι να αλλάξουν», κατέληξε, καλώντας όλους να κατανοήσουν τη δύσκολη θέση που θα βρεθούν με την εφαρμογή του ΓεΣΥ.

Σε σχέση με το περιστατικό, ο ασθενής ευτυχώς ζήτησε και δεύτερη γνώμη για να αποδειχθεί αργότερα μέσα από όλες τις εξετάσεις που ακολούθησαν, ότι είχε υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network