MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο εδώλιο οι «4» για το διπλό φονικό… Φόβοι και υποσχέσεις

Advertisement

Sponsored by exness

Έρευνες τέλος… Ενώπιον της Δικαιοσύνης το στυγερό έγκλημα του Στροβόλου – Σε απευθείας δίκη οι «4» – 13 Ιουνίου η έναρξη της δικαστικής διαδικασίας – Πολύωρη η διαδικασία παραπομπής – Εξέφρασε φόβους για τη ζωή της μέσω του δικηγόρου της η 21χρονη συμβία του Τζιωνή

Advertisement

Σε μια πολύωρη διαδικασία, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας παρέπεμψε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου τους τέσσερις που τελούν υπό κράτηση για την υπόθεση του διπλού φονικού του Στροβόλου με θύματα τον καθηγητή Γεώργιο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγο του Ντίνα Σεργίου.

Η έναρξη της δίκης ορίστηκε για τις 13 Ιουνίου.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι

  • Λοϊζος Τζιωνής 33 ετών – Ηθικός και φυσικός αυτουργός εγκλήματος
  • Λευτέρης Σολωμού 23 ετών – Ετεροθαλής αδελφός Τζιωνή
  • Σάρα Σιάνς 21 ετών – Συμβία Τζιωνή
  • Μάριος Χατζηξενοφόντος 22 ετών – Φίλος και συνεργός Τζιωνή

Οι τέσσερις είναι αντιμέτωποι με 14 συνολικά κατηγορίες, με πιο σοβαρή αυτή του φόνου εκ προμελέτης.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις κρατούμενοι αφορούν φόνο εκ προμελέτης, συνωμοσία για φόνο, συνωμοσία για διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, ληστεία, νυχτερινή διάρρηξη και κλοπή, είσοδος ενόπλου με σκοπό την κλοπή, είσοδο στην οικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, απαγωγή και απαγωγή με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων και επιθετικών οργάνων και αυτουργία.

Όπως ακούστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου, το DNA της 21χρονης Σάρα εντοπίστηκε στα κορδόνια παπουτσιών του 33χρονου Τζιωνή που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος καθώς και σε ακουστικά. DNA της βρέθηκε και στο ξίφος.

Η 21χρονη παραδέχεται ότι η συνάντηση για σχεδιασμό της εγκληματικής ενέργειας που έγινε με σκοπό την κλοπή χρηματοκιβωτίου έγινε στην παρουσία της, με την ίδια να αναφέρει ότι άκουσε τον 33χρονο συμβίο της να αναφέρει «αν χρειαστεί θα σκοτώσω». Προέβη σε υπόδειξη μίας θήκης μαχαιριού και ενός καθρέφτη με τον οποίο ο 33χρονος και ο 22χρονος φίλος του έκαναν χρήση κοκαΐνης πριν το έγκλημα.

Εκφράζει φόβους για τη ζωή της…

Ο δικηγόρος της 21χρονης αναφέροντας ότι τίθεται θέμα ασφάλειας για την πελάτισσά του, επικαλέστηκε κατάθεση του 23χρονου αδελφού που έλεγε ότι η νεαρή φοβόταν τον Τζιωνή. Ο δικηγόρος της επίσης ανέφερε ότι της δόθηκαν υποσχέσεις, καλώντας τη Νομική Υπηρεσία «να θυμηθεί τη υποσχέθηκε στην 21χρονη». «Δεν υποσχεθήκαμε κάτι» απάντησε εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας. Τα όσα ανέφερε ο συνήγορος περί υποσχέσεων δεν θα εξεταστούν σε αυτό το σημείο και δεν είναι λόγος για να αφεθεί ελεύθερη η 21χρονη είπε ο δικαστής.

DNA και του 4ου

Στο μεταξύ, DNA του τέταρτου υπόπτου εντοπίστηκε στο ρόπαλο, γεγονός που θεωρείται ως εξαιρετικά σημαντικό για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Υπό κράτηση μέχρι την ημέρα της δίκης οι τέσσερις κατηγορούμενοι.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network