MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα τοποθέτηση Αστυνομίας για το διπλό φονικό μετά τις συλλήψεις.«Προς πλήρη διαλεύκανση η υπόθεση»

Advertisement

Sponsored by exness

Μετά τις αποκαλύψεις και τις συλλήψεις για το διπλό φονικό του Στροβόλου τοποθετείται εκ νέου η Αστυνομία.

Advertisement

Δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη:

«Η Αστυνομία διερευνά αυτή την υπόθεση με αρκετό όγκο ανακριτικού έργου. Έχει διεκπεραιωθεί σίγουρα σημαντικό μέρος του έργου  αν και συνεχώς υπάρχουν εξελίξεις. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η υπόθεση οδηγείται προς πλήρη διαλεύκανση, έχοντας υπόψιν τις χθεσινές εξελίξεις, τον εντοπισμό σημαντικών τεκμηρίων, τη σύλληψη ακόμα δύο προσώπων τα οποία παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο και εξασφαλίστηκε η κράτηση τους για 8 μέρες και έχοντας υπόψιν ότι τελεί υπό κράτηση ακόμα ένα πρόσωπο.

Εξετάζονται συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα. Σίγουρα η μαρτυρία που έχει ακουστεί σήμερα στο δικαστήριο ως προς τις τελευταίες εξελίξεις, εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι διευρύνεται ο κύκλος των εξετάσεων με επιπρόσθετες έρευνες έχοντας υπόψη την υπόθεση αυτή».

Ερωτηθείς κατά πόσον έχει ξεκαθαρίσει και το κίνητρο είπε «Εκείνο που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι υπάρχουν συγκεκριμένα γεγονότα τα οποία έχουν ακουστεί στο δικαστήριο στις δύο παρουσιάσεις για προσωποκράτησης. Δηλαδή του 33χρονου και των δύο προσώπων που παρουσιάστηκαν σήμερα. Υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα ως προς τις εξελίξεις. Δεν έχει τελειώσει η υπόθεση και βεβαίως προχωρούμε ώστε μέσα από τη διερεύνηση να εξεταστούν όλα όσα υπάρχουν».

Για το ότι διίστανται οι απόψεις των υπόπτων ο κύριος Αγγελίδης δε θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες. «Αντιλαμβάνεστε δε θα μπω στη λεπτομέρεια, να σχολιάσουμε ουσιαστικά ότι έχει λεχθεί. Στο δικαστήριο ακούστηκε η μαρτυρία όπως καταγράφεται μέχρι τώρα. Τα σημαντικά είναι δύο πράγματα. Ότι η υπόθεση οδηγείται προς πλήρη διαλεύκανση, δεύτερο διευρύνεται ο κύκλος των εξετάσεων και των ερευνών δεδομένου ότι η υπόθεση δεν έχει τελειώσει».

Ανοικτό ενδεχόμενο νέων συλλήψεων

Ο κύριος Αγγελίδης ερωτήθηκε και κατά πόσον έχει κλείσει ο κύκλος των συλλήψεων. «Το θέμα των συλλήψεων… Σίγουρα υπάρχουν τρία πρόσωπα που τελούν υπό κράτηση. Έχοντας υπόψη ότι εξετάζονται σίγουρα επιπρόσθετα στοιχεία σε μια υπόθεση που υπάρχουν συνεχώς εξελίξεις, όταν θα υπάρξουν νέα στοιχεία που θα δικαιολογούν συλλήψεις είναι κάτι το αυτονόητο θεωρώ σε μια τέτοια υπόθεση, αυτό θα γίνει και θα ανακοινωθεί όπως χθες όταν έγιναν οι συλλήψεις», απάντησε.

«Οδηγείται η υπόθεση προς πλήρη διαλεύκανση» επεσήμανε σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι κάποιος μπορεί να θεωρήσει ότι με βάση τις εξελίξεις έκλεισε ο κύκλος των υπόπτων. «Το έχω απαντήσει ότι δεν έχει τελειώσει η υπόθεση και νομίζω είναι κατανοητό. Τώρα τα υπόλοιπα θα ανακοινωθούν όταν θα υπάρχουν νέα δεδομένα».

«Δε μπορεί να θεωρήσει κάποιος ότι αλλάζουν δεδομένα. Το κάθε τι αξιολογείται όταν υπάρχουν οποιαδήποτε αποτελέσματα γιατί όταν εξετάζεται μια σοβαρή υπόθεση πέραν των καταθέσεων, είναι και τα αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων τα οποία θα εξεταστεί αν συνδέονται και πως συνδέονται σε σχέση με τη μαρτυρία, έχοντας υπόψη ότι υπάρχει μέχρι στιγμής», ανέφερε ο κύριος Αγγελίδης.

«Κοιτάξετε θεωρώ ότι η δήλωση πως οδηγείται προς πλήρη εξιχνίαση, δε μπορεί να θεωρήσει κάποιος ότι δεν υπάρχει ανακριτικό έργο. Είναι μια δήλωση με βάση τα δεδομένα τα οποία υπάρχουν και δε θεωρώ ότι χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμό ως προς το να είμαστε πιο συγκεκριμένοι. Είναι ξεκάθαρη η δήλωση και βεβαίως υπάρχει ανακριτικό έργο και μπορεί να υπάρξουν οποιεσδήποτε άλλες εξελίξεις σε μια υπόθεση τέτοια», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς κατά πόσον η Αστυνομία παραπλανήθηκε από τους ιατροδικαστές όσον αφορά την κατεύθυνση των εξετάσεων, ο κύριος Αγγελίδης δε θέλησε να προσθέσει περισσότερα στα όσα έχουν ήδη αναφερθεί τις προηγούμενες μέρες. «Όσον αφορά τις δηλώσεις και είναι καταγραμμένες, είχαμε πει από την αρχή ότι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Δε μπορεί να έχει ευθύνη η αστυνομία ή να είναι υπόλογο όσον αφορά κάποιους που αν θέλετε είτε είχαν αναρτήσει είτε κάνει δηλώσεις και εννοώ από τα ΜΜΕ και το εννοώ κάποιοι, έχοντας υπόψη τις δικές τους πηγές, όποιες και να είναι οι πηγές. Άρα είχαμε την επίσημη ενημέρωση. Έχω απαντήσει και άλλες φορές. Η αστυνομία προχωρά διερευνά αυτή την υπόθεση και μέσα από τις δηλώσεις που έγιναν», είπε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal