MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Καρφώνει» ο ένας αδελφός τον άλλον για το διπλό φονικό

Advertisement

Sponsored by exness

Αποκαλύψεων συνέχεια ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου οδηγήθηκαν το πρωί οι δύο συλληφθέντες για το αποτρόπαιο διπλό φονικό του Στροβόλου που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

Advertisement

O 23χρονος ετεροθαλής αδελφός και η 21χρονη συμβία του, τέθηκαν υπό κράτηση για περίοδο 8 ημερών, με τον επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας Κούμετο Κούμετου να αναφέρει ενώπιον του Δικαστηρίου ότι υπολείπεται ακόμα αρκετό ανακριτικό έργο και η λήψη άλλων 80 καταθέσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

«Μπαλάκι» οι ευθύνες από τον έναν αδελφό στον άλλον

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν το πρωί στο Δικαστήριο, ο 33χρονος ύποπτος για την υπόθεση που φόρεσε πρώτος χειροπέδες κατά τη χθεσινή του κατάθεση υπέδειξε τους δύο ως εμπλεκόμενους στο στυγερό έγκλημα. Είπε μάλιστα τους ανακριτές ότι ο 23χρονος είναι ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος, δηλαδή της διπλής δολοφονίας. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ο 23χρονος του παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε και τα δύο θύματα, τον Γεώργιο Χατζηγεωργίου και την Ντίνα Σεργίου.

Και εν συνεχεία υπέδειξε στους ανακριτές ότι το φονικό όργανο, δηλαδή το μαχαίρι και τα ματωμένα ρούχα του δράστη, ήταν κρυμμένα στην πατρική του οικία, όπου και εντοπίστηκαν τελικά.

Κατά την ανάγνωση των γεγονότων από τον ανακριτή της υπόθεσης, σε κάποιο σημείο της διαδικασίας, ο 23χρονος ύποπτος πήρε το λόγο και ουσιαστικά απέρριψε τους ισχυρισμούς του 33χρονου λέγοντας «ο αδελφός μου λέει ψέματα». Ο 23χρονος όταν οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες είπε ότι αποδέχεται τη σύλληψη για να συμβάλει στη διαδικασία, ωστόσο αρνήθηκε ενοχή.

Όσον αφορά την 21χρονη αρνείται ανάμειξη στην υπόθεση, ενώ κατά τη σύλληψη της ανέφερε στους αστυνομικούς «εν έκαμα κάτι εγώ».

Πάντως στο Δικαστήριο έγινε αναφορά στον εντοπισμό ενός ξίφους, ενός ροπάλου και κορδονιών παπουτσιών. Αντικείμενα που φέρουν το γενετικό υλικό της 21χρονης. Είναι τα δύο αντικείμενα που είχαν βρεθεί στην οικία και για τα οποία γινόταν λόγος ότι ήταν ξένα προς το σπίτι του ζεύγους. Το ξίφος δηλαδή και το ρόπαλο.

Στο σώμα του 23χρονου μώλωπες οι οποίοι χρονολογούνται από 3 μέχρι 4 μέρες πριν.

Και νέα αναγνωριστική παράταξη…

Όπως ανέφερε ενώπιον του Δικαστηρίου ο ανακριτής της υπόθεσης, υπολείπεται ακόμα ανακριτικό έργο. Μέχρι σήμερα έχουν ληφθεί 120 καταθέσεις ενώ κρίνεται αναγκαίο όπως ληφθούν άλλες 80 στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης. Στο μεταξύ αναμένεται άρση του τηλεπικοινωνιακού απορρήτου των υπόπτων, αναμένονται τα αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων από το μαχαίρι, τα ρούχα και τα υπόλοιπα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή, αναζητούνται και άλλα τεκμήρια, ενώ ακόμα δεν έχει βρεθεί και αναζητείται το πορτοφόλι του 61χρονου θύματος.

Όπως ακούστηκε στο Δικαστήριο, ο 15χρονος γιος του τραγικού ζεύγους και μοναδικός μάρτυρας του εγκλήματος, αναμένεται να κληθεί εκ νέου να αναγνωρίσει τους υπόπτους, και πάλι σε αναγνωριστική παράταξη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΤΟ ΒΑΡΟΣ

ShootandGoal