MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μεταβαίνει στο Λονδίνο για τη Σύνοδο των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων της Κοινοπολιτείας ο ΠτΔ

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταβαίνει στο Λονδίνο – Για τη Σύνοδο των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων της Κοινοπολιτείας – Συνάντηση με Μέι στην ατζέντα

Advertisement

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει αύριο το πρωί στο Λονδίνο, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων των χωρών μελών της Κοινοπολιτείας που θα πραγματοποιηθεί στη βρετανική πρωτεύουσα στις 18 με 20 Απριλίου.

Κατά την παραμονή του στο Λονδίνο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει αύριο, 17 Απριλίου, το απόγευμα, διμερή συνάντηση με την Πρωθυπουργό της Βρετανίας κα Τερέζα Μέι, στο πρωθυπουργικό Γραφείο.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής του στη Σύνοδο της Κοινοπολιτείας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει στις 18, 19 και 20 Απριλίου χωριστές συναντήσεις με τον Πρίγκιπα Κάρολο και τους Πρωθυπουργούς της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και της Ινδίας, ενώ στις 18 Απριλίου θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει η Πρωθυπουργός Μέι προς τιμή των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων που συμμετέχουν στη Σύνοδο. Επίσης, την ίδια μέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού στην έδρα του Οργανισμού, στο Λονδίνο.

Στις 19 Απριλίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στην εναρκτήρια τελετή της Συνόδου και θα τύχει επίσημης υποδοχής από την Πρωθυπουργό Μέι και τη Γενική Γραμματέα της Κοινοπολιτείας κα Πατρίσια Σκότλαντ.

Ακολούθως θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου.

Το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ προς τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων.

Στις 20 Απριλίου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παρακαθίσει σε πρόγευμα που θα παραθέσει η Ομοσπονδία Κοινοπολιτειακών Αγώνων και στη συνέχεια θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου, ενώ το απόγευμα θα παραστεί στην επίσημη τελετή λήξης της Συνόδου της Κοινοπολιτείας.

Το βράδυ της 20ης Απριλίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμή του η Εθνική Ομοσπονδία Κυπρίων Ηνωμένου Βασιλείου, στο οίκημα της Κυπριακής Αδελφότητας στο Λονδίνο.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν στο Λονδίνο ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network