MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

10 χρόνια Wok n Roll

Advertisement

Sponsored by exness

Από το 2008 οπότε και άνοιξε τις πόρτες του μέχρι σήμερα, 10 χρόνια μετά, το αγαπημένο ασιατικό εστιατόριο της Λεμεσού Wok n Roll, έχοντας υλοποιήσει τους στόχους που είχε θέσει για ποιοτικό και υγιεινό ασιατικό φαγητό, συνεχίζει αναβαθμίζοντας το όραμα του.

Advertisement

10 χρόνια μετά συνεχίζει να προσφέρει πιάτα φτιαγμένα από τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά και εργάζεται προσηλωμένα για ένα βιώσιμο περιβάλλον, αναλαμβάνοντας σειρά δράσεων και πρωτοπορώντας στην προσπάθεια για ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Όταν ανοίξαμε τις πόρτες μας το 2008, στόχος μας ήταν να προσφέρουμε ποιοτικό και υγιεινό ασιατικό φαγητό, εστιάζοντας σε όλες τις πτυχές της υγιεινής διατροφής. Θέλαμε να προσφέρουμε πιάτα που να είναι φτιαγμένα από τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά που προέρχονται από παραγωγούς αφοσιωμένους στη βιώσιμη παραγωγή, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο γεύσεις που να αντιπροσωπεύουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Σήμερα, 10 χρόνια μετά, έχουμε αναβαθμίσει τους στόχους μας για να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο παράγουμε και καταναλώνουμε φαγητό, να περιορίσουμε τις δαπάνες και να ελαχιστοποιήσουμε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον και στον συνάνθρωπο μας. Στόχος μας είναι να εξαλείψουμε όλες τις πλαστικές συσκευασίες και να αντικαταστήσουμε τα μηχανοκίνητα οχήματα μας με ηλεκτρικά. Η πρωτοβουλία μας Fight Waste σκοπεύει να συμβάλει στην καταπολέμηση της σπατάλης τροφίμων και της κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας φαγητού μέσα από διάφορες πρωτοβουλίες, όπως το Fight Waste Box για αποθήκευση και κατανάλωση επιπλέον φαγητού την επόμενη μέρα και την κομποστοποίηση υπολειμμάτων φαγητού για οργανικό λίπασμα το οποίο θα προσφέρουμε στους γεωργούς μας. Τέλος, το Wok n Roll στοχεύει να ελαχιστοποιήσει τη ζάχαρη από τις συνταγές του και να ενισχύσει αυτές με στέβια.

Μαζί μπορούμε να εργαστούμε για ένα βιώσιμο περιβάλλον.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network