MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βρήκαν 10 χιλιάρικα στην κατοχή του Λεωνίδη που έπεσε νεκρός από φονικά πυρά στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Μίλησε η νεκροτομή για τον 47χρονο Έρνεστ Λεωνίδη – 4 σφαίρες δέχτηκε, μία η θανατηφόρα – Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι είχε στην κατοχή του δέκα χιλιάδες ευρώ

Advertisement

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του Έρνεστ Λεωνίδη, που δολοφονήθηκε χθες το μεσημέρι ενώ βρισκόταν στο κιόσκι εστιατορίου που βρίσκεται στην περιοχή της Γερμασόγειας στη Λεμεσό, έδειξε ως αιτία θανάτου «αιμορραγικό σοκ, συνεπεία θλαστικής ρήξης της κοιλιακής αορτής».

Τη νεκροψία διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, η οποία επιβεβαίωσε χθεσινό ρεπορτάζ της Cyprus Times που ανέφερε ότι ο Λεωνίδης δέχτηκε τέσσερις σφαίρες, σε πρόσωπο και σώμα.

Η μοιραία σφαίρα που τον σκότωσε ήταν αυτή που δέχτηκε στην κοιλιακή χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ καρέ η στιγμή της διαφυγής των δραστών του φονικού της Λεμεσού

Το φονικό διαπράχθηκε 5 μόλις λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι, σε μια περιοχή πολυσύχναστη, ενώ ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι μετέβηκαν στο σημείο για να διαπράξουν το έγκλημα αγνοώντας χρόνο και θαμώνες και μάλιστα χωρίς να καλύψουν τα πρόσωπα τους.

Οι ανακριτές θεωρούν ότι οι δράστες διέφυγαν μέσα από το Δασούδι, που βρίσκεται πίσω από το εστιατόριο, στην αυλή του οποίου διαπράχθηκε το έγκλημα.

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου του ΤΑΕ Λεμεσού Μαρίνο Βασιλείου, «για την υπόθεση αυτή καταζητείται με δικαστικό ένταλμα ένα πρόσωπο και αναζητούνται ακόμα πέντε άνδρες και μια κοπέλα. Καταζητείται ο αδελφός του 25χρονου που συνελήφθη και αναζητούνται τα τρία πρόσωπα που εγκατέλειψαν τρέχοντας τη σκηνή του φόνου, καθώς επίσης τα δυο άλλα πρόσωπα που ήταν μαζί με το θύμα για φαγητό. Περαιτέρω, αναζητείται μια ακόμα κοπέλα που όπως φαίνεται, αυτή οδήγησε το αυτοκίνητο των δυο συλληφθέντων εκτός της σκηνής».

10 χιλιάδες ευρώ στο τσαντάκι του…

Πάντως οι έρευνες αναφορικά με τα κίνητρα των δραστών συνεχίζονται από τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται πίσω από τη δολοφονική επίθεση να κρύβονται παράνομες δραστηριότητες, επί των οποίων ενδεχομένως να προέκυψαν διαφορές, κυρίως οικονομικές. Στο μεταξύ πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι σε τσαντάκι που είχε στην κατοχή του το θύμα, οι αστυνομικοί εντόπισαν χρηματικό ποσό ύψους 10 χιλιάδων ευρώ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network