MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μεγαλοδικηγόρο, πρώην βουλευτή, κατονόμασε ως ηθικό αυτουργό ο δολοφόνος της Ζέμπερη! (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζει να θολώνει τα νερά σχετικά με τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη τον περασμένο Οκτώβριο στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών ο κατ’ ομολογίαν δολοφόνος της. Είναι μια απόπειρα να γλιτώσει τα χειρότερα; Ή όντως έχουν βάση οι ισχυρισμοί του; Αυτό καλείται να αποσαφηνίσει η Δικαιοσύνη αλλά και οι διωκτικές αρχές καθώς ο Μανόλης Σοροπίδης, ο οποίος έσφαξε την 32χρονη εφοριακό στις 18 του περασμένου Οκτωβρίου, έστειλε νέο υπόμνημα στον ανακριτή υποστηρίζοντας όχι μόνο ότι εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου, αλλά και ότι ο «εντολέας» του ήταν γνωστός μεγαλοδικηγόρος της Αττικής, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε βουλευτής!

Την εκδοχή του συμβολαίου θανάτου για την άτυχη Δώρα είχε από την αρχή υποστηρίξει ο πατέρας της, Κωνσταντίνος Ζέμπερης, ο οποίος είχε πει ότι η κόρη του είχε αναλάβει μεγάλες φορολογικές υποθέσεις, κάτι που πάντως δεν είχε επιβεβαιωθεί από την ΑΑΔΕ.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο δολοφόνος που σκότωσε με 14 μαχαιριές τη Δώρα Ζέμπερη, έστειλε νέο υπόμνημα στον ανακριτή και στο έγγραφο κατονομάζει ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της εφοριακού –το «αφεντικό» όπως τον χαρακτήριζε σε προηγούμενο υπόμνημά του– έναν μεγαλοδικηγόρο. Ο 58χρονος κατ’ ομολογίαν δολοφόνος, άλλαξε την κατάθεσή του τις τελευταίες ημέρες, γνωστοποιώντας στον ανακριτή ότι είχε πληρωθεί 30.000 ευρώ για να σκοτώσει τη Ζέμπερη.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, χειρόγραφο σχεδιάγραμμα, του σημείου όπου στις 18 Οκτωβρίου, δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές, η Δώρα Ζέμπερη, έδωσε στις αρχές ο δολοφονός της.

Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Σοροπίδης, στις 15 Δεκεμβρίου έγραψε ένα 38σελιδο υπόμνημα στον ανακριτή. Μία εβδομάδα αργότερα, ο 18ος ανακριτής τον κάλεσε στο γραφείο του για συμπληρωματική απολογία, κατά την οποία ο Σοροπίδης υποστήριξε ότι δύο άνδρες του έδωσαν την εντολή να σκοτώσει την άτυχη εφοριακό, λόγω της θέσης που είχε στην Εφορία.

Μάλιστα, παρέδωσε και χειρόγραφο σχεδιάγραμμα του νεκροταφείου, το οποίο δημοσίευσε η εφημερίδα «Εθνος».

 Πηγή: protagon.gr

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network