MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τον έψαχναν για ξέπλυμα πέραν του ενός εκατομμυρίου… Κρυβόταν στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Κρυβόταν στη Λεμεσό 46χρονος Τουρκοκύπριος – Συνελήφθη από τις Βρετανικές Βάσεις – Καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης στο Ηνωμένο Βασίλειο για ξέπλυμα χρήματος

Advertisement

Ένας Τουρκοκύπριος άνδρας που συνελήφθη από την αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων πριν μερικούς μήνες στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 χρόνων για κατηγορίες που σχετίζονται με νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Ακολούθως εκδόθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ωστόσο, όταν αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ο Kamil Ozalp εγκατέλειψε τη χώρα και κρυβόταν αρχικά για κάποιο χρονικό διάστημα στις κατεχόμενες περιοχές. Οι έρευνες των αρχών συνεχίστηκαν, αποκαλύπτοντας νομιμοποίηση πέραν του ενός εκατομμυρίου.

Ο επικεφαλής επιθεωρητής Mustafa Kemal της αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων εξήγησε: «Είχαμε έρθει σε επαφή με την Υπηρεσία Εθνικού Εγκλήματος για να μας ενημερώσουν για τον Ozalp και συγκεντρώσαμε αξιόπιστες πληροφορίες ότι συχνάζει σε ένα σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Αγίου Νικολάου».

Ενεργώντας με πάσα μυστικότητα, αξιωματικοί της αστυνομίας πραγματοποίησαν στα πλαίσια συντονισμένης επιχείρησης, έφοδο και τσάκωσαν τον Όζαλπ κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο σούπερ μάρκετ.

Ενώ αρχικά παραδέχτηκε ενοχή μόνο για τη μία εκ των δύο κατηγοριών -την μικρότερη- και αρνήθηκε ενοχή για τα αδικήματα που αφορούν ξέπλυμα ποσού άνω του ενός εκατομμυρίου, στη συνέχεια υπό το φόβο μεγαλύτερης ποινής παραδέχθηκε ενοχή και καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network