MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ήθελαν να «βγάλουν από τη μέση» τον Χατζησάββα… Βλέπουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από την απόπειρα φόνου στην Αγία Νάπα τα ξημερώματα της Κυριακής – Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο 47χρονος Κυριάκος Χατζησάββας – Δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι – Η δεύτερη απόπειρα φόνου εναντίον του σχεδόν μία δεκαετία μετά – Ήθελαν να τον «βγάλουν από τη μέση» – Κάτω από το μικροσκόπιο των ανακριτών τα κλειστά κυκλώματα της περιοχής – Από μακρινή απόσταση ο πυροβολισμός

Advertisement

Στα κυκλώματα που βρίσκονται εγκατεστημένα στην περιοχή και ενδεχομένως να κατέγραψαν τις κινήσεις του δράστη ή των δραστών στρέφονται οι ανακριτές της γκανγκστερικής απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα με θύμα τον 47χρονο Κυριάκο Χατζησάββα.

Ο 47χρονος Κυριάκος Χατζησάββας βρέθηκε τα ξημερώματα σε λίμνη αίματος δίπλα από το αυτοκίνητο του που ήταν σταθμευμένο στο parking της πολυκατοικίας όπου διαμένει στην οδό Τεύκρου Ανθία, στην Αγία Νάπα. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές και ο 47χρονος μεταφέρθηκε κρίσιμα τραυματισμένος αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και ακολούθως λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς φέρει τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και η κατάσταση της υγείας του θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη.

Από μακρινή απόσταση…

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα. Ο δράστης φαίνεται, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα έρευνες των ανακριτών του ΤΑΕ Αμμοχώστου, να χτύπησαν τον Χατζησάββα από κάποια απόσταση -όχι κοντινή- και φυσικά με σκοπό να τον εκτελέσουν δεδομένου ότι το χτύπημα που δέχθηκε ήταν στο κεφάλι.

Δεύτερη φορά στο στόχαστρο δολοφόνων…

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Χατζησάββας βρίσκεται στο στόχαστρο δολοφόνων. Το 2008 είχε γίνει ξανά απόπειρα φόνου εναντίον του και πάλι στην Αγία Νάπα. Ο 47χρονος που δήλωνε άνεργος, δραστηριοποιείτο τα προηγούμενα χρόνια στη νύχτα, καθώς ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού.

Οι πρώτες έρευνες αλλά και ο τρόπος που ο δράστης ή οι δράστες έστησαν καρτέρι στον Χατζησάββα παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών και οι ανακριτές συνεχίζουν με εντατικό ρυθμό τις έρευνες με σκοπό να φτάσουν σε αυτούς που κρύβονται πίσω από τη δολοφονική απόπειρα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network