MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αντώνης Φανιέρος… Μια ταραχώδης ζωή

Advertisement

Sponsored by exness

Ένας άνθρωπος που αμφισβητήθηκε, κατηγορήθηκε αλλά και αγαπήθηκε…

Advertisement

Ο Αντώνης Φανιέρος, ο γνωστός επιχειρηματίας από τη Λάρνακα, «έσβησε» γύρω στις 8 το βράδυ της Δευτέρας 6 Μαρτίου στο ογκολογικό τμήμα του American Medical Center όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από μεγάλη «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο του προστάτη.

Η κατάσταση της υγείας του το τελευταίο διάστημα είχε επιδεινωθεί και πριν από δύο μέρες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο American Medical Center στη Λευκωσία, όπου οι θεράποντες ιατροί έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ήταν μαχητής…

Ο Αντώνης Φανιέρος… ένας άνθρωπος με έντονη προσωπικότητα και πίστη στο Θεό, όπως ο ίδιος ανέφερε σε κάποιες από τις σπάνιες συνεντεύξεις του.

screenhunter_6452-mar-06-19-48

Είχε αρκετές φορές απασχολήσει τις αρχές και άλλες τόσες είχε αποδείξει ότι ήταν μαχητής της ζωής. Αποκορύφωμα, όταν το 1997 διαπράχθηκε απόπειρα φόνου εναντίον του. Οι δράστες της επίθεσης είχαν ανοίξει πυρ εναντίον του έξω από τη λέσχη του στη Λάρνακα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά.

ff

Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν λίγες οι φορές που δημότες της Λάρνακας είχαν εκφραστεί δημοσίως με ιδιαιτέρως θετικά σχόλια στο πρόσωπο του Αντώνη Φανιέρου με τους πλείστους εξ αυτών να στέκονται στο γεγονός ότι ήταν ένας άνθρωπος που δεν έμενε ασυγκίνητος μπροστά στον ανθρώπινο πόνο, βοηθώντας συμπολίτες του με όποιον τρόπο μπορούσε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal