MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο μικροσκόπιο κλινική για τραυματισμό βρέφους που προκάλεσε την εγκεφαλική παράλυση του

Advertisement

Sponsored by exness

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Advertisement

Ιδιωτική κλινική κάτω από το μικροσκόπιο του ΤΑΕ Λάρνακας – Καταγγελία μητέρας για κάταγμα στο κεφάλι του νεογέννητου παιδιού της μετά τη γέννα – Που στρέφονται οι έρευνες

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times Ελληνοκύπρια, η οποία γέννησε με καισαρική τομή πριν από οκτώ μήνες σε ιδιωτική κλινική στη Λάρνακα, πριν από τρεις εβδομάδες προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία για να διακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη και το βρέφος φέρει κάταγμα στο κεφάλι.

Ο τοκετός, σύμφωνα, με την ίδια πηγή, φαίνεται με βάση τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας να έγινε με επιτυχία, ωστόσο παιδίατρος εντόπισε στο κεφάλι του παιδιού ένα σημάδι και ήταν καθησυχαστικός ότι σε μερικές μέρες θα υποχωρούσε.

Οι γονείς ανάστατοι και διαπιστώνοντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το νεογέννητο παιδί τους, προχώρησαν σε όλες τις ενέργειες ώστε να δουν τι συμβαίνει.

Αξονική τομογραφία, που διενεργήθηκε στο βρέφος κατέδειξε ότι έχει κάταγμα κρανίου. Στην συνέχεια οι γονείς με το μωρό μόλις μερικών μηνών μετέβησαν σε ιατρικό κέντρο της Μεγάλης Βρετανίας  για δεύτερη γνώμη. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων επιβεβαίωσαν το πρόβλημα.

Το βρέφος φέρει κεφαλαιμάτωμα, το οποίο προκάλεσε την εγκεφαλική παράλυση του.

Το ΤΑΕ Λάρνακας εξετάζει κάτω από ποιες συνθήκες προήλθε και τι ακριβώς συνέβη κατά τον τοκετό και μετά.

Μέχρι σήμερα λήφθηκε αριθμός καταθέσεων, ενώ ενδέχεται η υπόθεση, λόγω της φύσεως της να παραπεμφθεί στον Γενικό Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network