MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Έζησε τον τρόμο ο υπάλληλος της υπεραγοράς από τους ληστές

Advertisement

Sponsored by exness

Άφαντοι οι δράστες της ένοπλης ληστείας σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στη Λεμεσό – Σοβαρός τραυματισμός στο μάτι του ενός υπαλλήλου – Κρούει τον κώδωνα η αστυνομία προς τους ιδιοκτήτες καταστημάτων

Advertisement

Παρά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η Αστυνομία, οι θρασύτατες ληστές που «χτύπησαν» στις 10 το πρωί στην περιοχή της Γερμασόγειας στη Λεμεσό κι εξαφανίστηκαν με τις εισπράξεις 7 συνολικά υπεραγορών, παραμένουν άφαντοι.

Η Αστυνομία, από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε εντατικές έρευνες για εντοπισμό και σύλληψη τους, αξιολογώντας στοιχεία και μαρτυρίες, ενώ επιστρατεύτηκε και το ελικόπτερο της δύναμης, ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστούν οι δράστες που φαίνεται να είχαν άριστα οργανωμένο σχέδιο δράσης

Σοβαρός τραυματισμός στο μάτι…

Ο ένας από τους υπαλλήλους της εταιρίας έζησε τον τρόμο, αφού δέχτηκε και δυνατή γροθιά στο μάτι από τον ένα ληστή, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Ο τραυματισμός του θεωρείται σοβαρός. Του έγιναν ραφές και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απολύθηκε.

travmatias

Προσοχή στον τρόπο μεταφοράς χρημάτων!

Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης επανέλαβε την έκκληση της Αστυνομίας προς εταιρείες που μεταφέρουν μεγάλα χρηματικά ποσά, όπως λαμβάνουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφάλειας. Πρόσθεσε ότι αυτό «είναι ένα θέμα το οποίο θα δούμε με τις εταιρείες αυτές, ούτως ώστε να ελαχιστοποιηθεί το ενδεχόμενο διάπραξης τέτοιων εγκληματικών πράξεων»

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network