MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Γιατί πήρε τις κόρες του κι εξαφανίστηκε ο 36χρονος στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Σε επικοινωνία αστυνομία και Γραφείο Ευημερίας με τον πατέρα που πήρε τα κοριτσάκια του κι εξαφανίστηκε – Όλοι καλά στην υγεία τους αλλά αρνείται πεισματικά να πει που βρίσκεται – Τι ανέφερε στην επικοινωνία που υπήρξε μαζί του

Advertisement

Ο 36χρονος Αγγλοκύπριος που με την εξαφάνιση του από χθες το μεσημέρι έθεσε σε κινητοποίηση τις αρχές, καθώς έχει μαζί του και τα δύο του μικρά κοριτσάκια ηλικίας 6 και 7,5 ετών απάντησε στα τηλεφωνήματα αστυνομίας και γραφείου ευημερίας.

Λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας καθώς και μέλος της αστυνομίας που συμμετέχει στη διερεύνηση της υπόθεσης μίλησαν τηλεφωνικώς τόσο με τον 36χρονο όσο και με τα δύο κοριτσάκι που ανέφεραν ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Ο 36χρονος που πρόσφατα αντιμετώπιζε κάποια ψυχολογικής φύσεως προβλήματα, στην ερώτηση γιατί πήρε τις μικρούλες κι εξαφανίστηκε απάντησε –σύμφωνα με πληροφορίες- ότι επιθυμεί να φύγει και να ζήσει μόνος του με τις κόρες του. Και αρνήθηκε να απαντήσει στο που βρίσκεται.

Την εξαφάνιση του κατήγγειλε ο πατέρας του, όταν χθες το μεσημέρι μετέβη να παραλάβει τις κόρες του από το σχολείο και δεν επέστρεψε στο σπίτι τους στη Λεμεσό.

Οι αρχές επιχειρούν να διατηρήσουν την τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του και συνεχίζουν τις έρευνες σε μια προσπάθεια να τον εντοπίσουν.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network