MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έκρηξη στην «καρδιά» της Νέας Υόρκης… 29 τραυματίες (pics & video)

Advertisement

Sponsored by exness

Ανάμεσά τους και ένα 8χρονο παιδί – Για ηθελημένη πράξη έκανε λόγο ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης – Πληροφορίες ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε κάδο απορριμμάτων – Έρευνες για δεύτερη ύποπτη συσκευή, μια χύτρα με καλώδια και κινητό τηλέφωνο

Advertisement

Τρόμος στη Νέα Υόρκη από έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (τοπική ώρα) και από την οποία έχουν τραυματιστεί 29 άνθρωποι, ένας εκ των οποίων σοβαρά.Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης η έκρηξη σημειώθηκε ανάμεσα στην 6η και την 7η λεωφόρο έξω από κατάστημα υαλικών, στο κέντρο του Μανχάταν.

york

Η στιγμή της έκρηξης

«Ήταν σαν έκρηξη ηφαιστείου. Κόκκινη στο κέντρο, ένα τοίχος από φλόγες. Η έκρηξη ήταν μεγάλη. Κόσμος έτρεχε να σωθεί για τη ζωή του» δήλωσε η αυτόπτης μάρτυρας Ντέμπορα Γκρίφιθ.

Τα πρώτα πλάνα μετά την έκρηξη

Εντωμεταξύ σε εξέλιξη είναι έρευνες για «ύποπτο πακέτο» σε μικρή απόσταση από το χώρο της πρώτης έκρηξης, με την αστυνομία να ζητά από τους πολίτες «να μείνουν μακριά από τα παράθυρα.Δημοσιογράφος του FOX μετέδωσε μέσω Twitter επικαλούμενος αστυνομικές πηγές ότι το ύποπτο πακέτο είναι μια χύτρα ταχύτητος με ένα κινητό τηλέφωνο και καλωδίωση που βρέθηκε σε πλαστική τσάντα.Στο σημείο βρίσκονται άνδρες του FBI και της αντιτρομοκρατικής χωρίς κανείς μέχρι στιγμής να μπορεί να πει με ακρίβεια τι ήταν αυτό που προκάλεσε την έκρηξη.Σημειώνεται ότι στη Νέα Υόρκη διεξάγεται αυτές τις ημέρες η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

neay

Είχε προηγηθεί έκρηξη στο Νιού Τζέρσεϊ

Παράλληλα ώρες νωρίτερα το Σάββατο στο Νιού Τζέρσεϊ είχε εκραγεί βόμβα σε κάδο απορριμμάτων σε ένα σημείο κατά μήκος της διαδρομής ενός προγραμματισμένου αγώνα δρόμου, ο οποίος ματαιώθηκε αμέσως μετά.

Ο Ντέ Μπλάζιο, πάντως, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε είπε ότι «μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συγκεκριμένη σύνδεση των δύο γεγονότων». Για όσα συμβαίνουν στη Νέα Υόρκη ενημερώνεται ο Μπαράκ Ομπάμα. Η Χίλαρι Κλίντον από την πλευρά της τήρησε στάση αναμονής περιμένοντας περισσότερες πληροφορίες ενώ αντίθετα ο Ντόναλντ Τραμπ 45 λεπτά μετά την έκρηξη μίλησε για «βόμβα».

Εναλλακτικά δείτε βίντεο και φωτογραφίες ΕΔΩ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network