MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ένοχος ο γιος του Δημήτρη Συλλούρη σε υπόθεση πρόκλησης θανατηφόρου δυστυχήματος

Advertisement

Sponsored by exness

Ένοχος για πρόκληση θανάτου λόγω αμελής οδήγησης κρίθηκε ο γιος του Προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη – Υπό κράτηση μέχρι την ημέρα επιβολής ποινής – Κατάμεστη η αίθουσα – Στην παρουσία του Προέδρου της Βουλής η απόφαση

Advertisement

Μετά από μία χρονοβόρα διαδικασία που κράτησε δυο χρόνια από την καταχώρηση της υπόθεσης τον Αύγουστο του 2014, ανακοινώθηκε σήμερα  η απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας από τον Επαρχιακό Δικαστή Παύλο Κυριακίδη, που αφορά το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου του 2013 στην οδό Καλλιόπης στο Στρόβολο με θύμα τον 27χρονο Σεμπάστιαν Πέτρος Καραπατέας κάτοικο Λατσιών.  Ο 20χρονος τότε γιος του Δημήτρη Συλλούρη, Κυριάκος, ήταν ο οδηγός του οχήματος που κτύπησε σε μία διασταύρωση τη vespa που οδηγούσε ο 27χρονος, τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο, σε μία κατάμεστη αίθουσα από συγγενείς, φίλους και δημοσιογράφους στην παρουσία του πατέρα του, Προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη.

Σε τέτοιες περιπτώσεις που η κατηγορία είναι επικίνδυνη και αλόγιστη οδήγηση, η μέγιστη ποινή φθάνει μέχρι και τα 4 χρόνια φυλάκισης.

H δικαστική διαδικασία για την οικογένεια Καραπατέα που θρηνεί το παιδί της ήταν επίπονη και σε αρκετές περιπτώσεις υπήρχε ένταση. Τραγική φιγούρα η κυρία Κούλα, η μητέρα του Σεμπάστιαν, η οποία κρατώντας μία φωτογραφία του παιδιού της, σε βαρύ πένθος για το αδόκητο χαμό του γιου της,  ενός εξαίρετου νέου, «φώναζε» και ζητούσε δικαίωση και για την τιμωρία του ανθρώπου που κόψε το νήμα της ζωή του παιδιού της.

Την Τετάρτη θα αγορεύσει ο συνήγορος υπεράσπισης του για μετριασμό της ποινής. Μέχρι την ανακοίνωση επιβολής ποινής, ο Κυριάκος Συλλούρης θα παραμείνει υπό κράτηση.

O Σεμπάστιαν Πέτρος Καραπατέας με τη μητέρα του

sempastian

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network