MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τραγωδία στη Λεμεσό… Νεκρός 16χρονος στην άσφαλτο. Καταπλακώθηκε από όχημα (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Τραγωδία στην άσφαλτο καθώς 16χρονος από τη Λεμεσό καταπλακώθηκε από αυτοκίνητο και εξέπνευσε μία ώρα αργότερα στο Γ.Ν Λεμεσού – Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο 17χρονος ξάδελφός του χωρίς ζώνη, άδεια οδήγησης και με μεγάλη ταχύτητα

Advertisement

Σε θανατηφόρο εξελίχτηκε το τροχαίο που σημειώθηκε στις 8 και 20 το βράδυ στην οδό Καντάρας στη κτηνοτροφική περιοχή των Πάνω Πολεμιδιών στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιο Καφά, το δυστύχημα συνέβη όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο άπειρος οδηγός έχασε τον έλεγχο του μονοκάμπινου οχήματός του με αποτέλεσμα να πλαγιολησθήσει και προσκρούσει σε πάσσαλο της Αρχής Ηλεκτρισμού και να ανατραπεί.

troxaio-2

Το όχημα καταπλάκωσε το συνοδηγό, τον 16χρονο Δημήτρη Στυλιανού από τη Λεμεσό. Ο οδηγός κατάφερε να εξέλθει μόνος του από τα συντρίμμια του οχήματος ενώ για τον απεγκλωβισμό του συνοδηγού χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου εξέπνευσε μία ώρα αργότερα.

troxaio-3

Σύμφωνα με τον κ. Καφά, για να συμβεί το θανατηφόρο δυστύχημα συνέτειναν τρεις σοβαρότατοι λόγοι. Ο συνοδηγός δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, ο οδηγός φαίνεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα ενώ και η απειρία του καθώς δεν είχε άδεια οδήγησης έπαιξαν καταλυτικό ρόλο.

troxaio-1

Στον οδηγό του οχήματος ο οποίος δεν τραυματίστηκε, έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

troxaio-4

Ο οδηγός του οχήματος και ο νεκρός συνοδηγός ήταν πρώτα ξαδέλφια. Η σκηνή αποκλείστηκε από μέλη της Τροχαίας Λεμεσού που μέχρι αργά το βράδυ διενεργούσαν επιτόπιες εξετάσεις ώστε να διακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network