MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ζημιές χιλιάδων ευρώ από φωτιά σε μπυραρία στον Κόλπο των Κοραλίων

Advertisement

Sponsored by exness

Φωτιά σε μπυραρία στη Λεωφόρο Κόλπο των Κοραλίων – Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας – Ζημιές αξίας περίπου 20 χιλιάδων ευρώ

Advertisement

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 06:50 το πρωί σε μπυραρία στη Λεωφόρο Κόλπο των Κοραλίων. Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας όπου ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα, δύο από τον πυροσβεστική σταθμό Πάφου και ένα από την Πάφο ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με χρήση τυλιχτήρα νερού και  αναπνευστικές συσκευές κατόρθωσαν την κατάσβεσή της σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ακολούθησε έρευνα και εξαερισμός του κτιρίου της μπυραρίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ζημιές προκλήθηκαν στην επίπλωση και τον ηλεκτρικό εξοπλισμό  του κτιρίου και υπολογίζονται στις περίπου, κατά προσέγγιση, 20 χιλιάδες ευρώ .

Η σκηνή αποκλείστηκε και οι εξετάσεις συνεχίζονται με σκοπό τη διερεύνηση των αιτιών της πρόκλησης της φωτιάς. Αστυνομία και πυροσβεστική εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα μη αποκλειόμενης και της κακόβουλης ενέργειας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network