MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αποκαλυπτικές μαρτυρίες στη CT: «Δεν ήταν η πρώτη φορά που επιτέθηκε η νύφη»

Advertisement

Sponsored by exness

«Γνωστή» στις αρχές η νύφη που σκότωσε τη πεθερά της – Είχε επιθετική συμπεριφορά και καβγάδιζε συχνά με το θύμα – Επενέβη σε αρκετές περιπτώσεις η αστυνομία – «Το περιμέναμε» λένε οι γείτονες – Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα η Γεωργιανή – Είχε κόψει τα γεννητικά όργανα του πρώην συζύγου της – Τι δήλωσαν στη Cyprus Times μάρτυρες

Advertisement

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη την απίστευτη οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε μέρα μεσημέρι σε οικία στη Γερμασόγεια όπου νύφη σκότωσε με σκεπάρνι τη πεθερά της. Τις δυο νεκρές εντόπισε ο γιος της 61χρονης ο οποίος σε κατάσταση σοκ έτρεξε έξω φωνάζοντας «βοήθεια»

Για άλλη μια φορά όμως εκ των υστέρων γινόμαστε μάρτυρες ενός φονικού, το οποίο όπως το χαρακτήρισαν αρκετοί που βίωναν τους καυγάδες της οικογένειας ήταν «αναμενόμενο» και εύλογα διερωτάται κάποιος αν θα μπορούσε να αποφευχθεί, αφού οι αρχές γνώριζαν για την επιθετική συμπεριφορά της 56χρονης Γεωργιανής.

Ενδεικτικές είναι οι μαρτυρίες γειτόνων στη Cyprus Times οι οποίοι ανέφεραν ότι «εμείς περιμέναμε ότι θα έφθανε μέχρι εδώ. Ήταν επιθετική και συνέχεια δημιουργούσε διάφορα προβλήματα. Φώναζε της πεθεράς της και την είχε χτυπήσει ξανά και τραυματίστηκε. Η άτυχη έλεγε ότι δεν περνούσε καλά. Ήταν και άρρωστη και λάμβανε επίδομα από το Γραφείο Ευημερίας αλλά της το έπαιρνε». 

 Όπως μας ανέφεραν γείτονες και συγγενείς του θύματος, η 56χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή. Πληροφορίες τις οποίες επιβεβαίωσε και η αστυνομία η οποία σε αρκετές περιπτώσεις είχε κληθεί στην οικία της οικογένειας μετά από έντονους καβγάδες.

Επίσης άλλος γείτονας δήλωσε στη Cyprus Times «εγώ τους άκουγα συχνά που τσακώνονταν. Πριν από λίγες ημέρες την άκουγα να φωνάζει να σπάει πράγματα. Εμείς που δεν τα ζούσαμε αλλά τα ακούγαμε λέγαμε ότι σε κάποια στιγμή θα την σκότωνε. Δεν ήταν καλά και ο σύζυγος της δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Κάποιες φορές τον χτυπούσε και αυτόν».

Εντύπωση όμως προκαλούν και οι μαρτυρίες ότι η 56χρονη «πριν από μερικά χρόνια είχε κόψει τα γεννητικά όργανα του πρώην συζύγου της δυο φορές και οι υποθέσεις είχαν καταγγελθεί στην αστυνομία». Γεγονότα τα οποία επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδας μας αρμόδια πηγή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network