MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Μίλησε» η νεκροτομή στο άψυχο σώμα του Δημήτρη Μάστρου

Advertisement

Sponsored by exness

Φως στα αίτια του θανάτου του 39χρονου Δημήτρη Μάστρου έδωσε η νεκροτομή – Σε ασφυξία συνεπεία πνιγμού οφείλεται ο θάνατος του – Εντοπίστηκε και κτύπημα στο κεφάλι του που εικάζεται πως προήλθε από τα βράχια – Αύριο η νεκροτομή στον 65χρονο πατέρα του που εντοπίστηκε σήμερα το πρωί – Την Πέμπτη η κοινή κηδεία πατέρα και γιού στο Λιοπέτρι

Advertisement

Μίλησε η νεκροτομή στο άψυχο σώμα του 39χρονου ερασιντέχνη ψαρά Δημήτρη Μάστρου από το Λιοπέτρι. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Χαρά Σπηλιωπούλου, η οποία μετεκλήθη από την Αθήνα στην Κύπρο και διενήργησε στο Νοσοκομείο των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 39χρονου, ο θάνατος του οφείλεται σε ασφυξία συνεπεία πνιγμού.

Ο 39χρονος έφερε και κτύπημα στο κεφάλι και η Αστυνομία εικάζει ότι αυτό προκλήθηκε πιθανώς από τα κύματα που τον έσπρωχναν προς τα βράχια όταν έπεσε στη θάλασσα για να γλυτώσει τον πατέρα του.  Αυτό επιβεβαιώνεται και από την στάση στην οποία βρέθηκε το άψυχο σώμα του άτυχου Δημήτρη.

Εν τω μεταξύ την Πέμπτη το πρωί, αναμένεται να διενεργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 65χρονου Λάμπρου Μάστρου, πατέρα του Δημήτρη, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η σορός του 65χρονου εντοπίστηκε σήμερα γύρω στις 08.30 το πρωί  στη θαλάσσια περιοχή Αγίας Θέκλης στη Σωτήρα,  περίπου 5 χιλιόμετρα μακριά από τη σκηνή όπου χθες γίνονταν οι έρευνες για εντοπισμό των δύο ατόμων.

Το άψυχο σώμα του 65χρονου παραλήφθηκε από άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κλινική της περιοχής ενώ νωρίτερα σήμερα διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για τα νενομισμένη νεκροτομή.

Ο Δημήτρης Μάστρου καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 4 και 8 χρόνων ενώ ο Λάμπρος καταλείπει σύζυγο και άλλα τρία παιδιά.

Η κοινή κηδεία πατέρα και γιου θα τελεστεί την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016, στις δύο το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας στο Λιοπέτρι.

Οι συγγενείς των νεκρών απευθύνουν έκκληση αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τα δύο ορφανά παιδάκια του Δημήτρη Μάστρου.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal