MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η λύση είναι μία… πάμε παραλία! Προσοχή όμως, κίτρινη προειδοποίηση για εξαιρετικά υψηλή θερμοκρασία

Advertisement

Sponsored by exness

Μία αυγουστιάτική Κυριακή όπως την έχουμε συνηθίσει στην Κύπρο – Μέχρι και 40 βαθμούς θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος – Κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία για εξαιρετικά υψηλή θερμοκρασία – Στο ίδιο έργο θεατές το επόμενο τριήμερο – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Advertisement

Εποχική χαµηλή πίεση και σχετικά θερµή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά µέχρι το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Παροδικά το απόγευµα, τοπικά στα δυτικά και στα νότια, θα πνέουν ισχυροί, 5 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη αλλά το απόγευµα, στα δυτικά και τοπικά στα νότια, θα είναι µέχρι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 31 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Κίτρινη προειδοποίηση

Συνθήκες καύσωνα θα επικρατούν σήμερα και λόγω των εξαιρετικά υψηλών θερμοκρασιών η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε από την Κυριακή κίτρινη προειδοποίηση για συνθήκες αφόρητου καύσωνα.

Συγκεκριμένα, η μέγιστη θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό. Η κίτρινη προειδοποίηση θα έχει ισχύει από τη 11 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα.

Με την κίτρινη προειδοποίηση η Μετεωρολογική Υπηρεσία προτείνει να είσαι ενήμερος για τις αναμενόμενες ψηλές θερμοκρασίες. Είναι πιθανοί κάποιοι κίνδυνοι υγείας µμεταξύ των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού όπως π.χ. ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά.

Στο ίδιο έργο θεατές

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο, παραµένοντας λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network