MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η υπερβολική ταχύτητα σκότωσε τον 28χρονο Φίλιππο (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα ο άτυχος νέος που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Πάφο – Τι λέει η Αστυνομία – Επικίνδυνος, με ανοικτές στροφές και χωρίς επαρκή φωτισμό και σηματοδότηση ο συγκεκριμένος δρόμος

Advertisement

Στην υπερβολική ταχύτητα οφείλεται το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Φίλιππος Χατζηφιλίππου, 28 ετών από την Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς, τα ξημερώματα, στην επαρχία Πάφου, εκτιμά η Αστυνομία, σύμφωνα με τον Βοηθό Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκο Τσαπή.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή, τα αίτια του νέου τροχαίου δυστυχήματος φαίνεται να σχετίζονται με την ταχύτητα, ενώ απηύθυνε για ακόμη μια φορά έκκληση προς τους οδηγούς να εφαρμόζουν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών ιδιαίτερα αυτή την περίοδο των διακοπών του 15Αυγούστου.

Εξάλλου – όπως είπε- από την νεκροψία διαφάνηκε ότι τα αίτια του θανάτου του 28χρονου οφείλονται σε πολυτραυματισμό συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος.

Ακολούθως αναφέρθηκε στις συνθήκες που έγινε το νέο θανατηφόρο τροχαίο, λέγοντας πως περίπου στις 2 σήμερα το πρωί 28χρονος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο δρόμο από την Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς προς την Αργάκα σε κάποιο σημείο του δρόμου απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αρχικά να κτυπήσει στο κιγκλίδωμα στην αριστερή πλευρά του δρόμου στη συνέχεια να κτυπήσει σε μεγάλη πέτρα, ανατράπηκε επανειλημμένα και ακινητοποιήθηκε πάνω σε δέντρο.

Ο οδηγός του οχήματος εκτινάχθηκε και φαίνεται – όπως είπε- να μην έφερε ζώνη ασφαλείας.

Ακολούθως αυτός τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Πόλη Χρυσοχούς όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο βοηθός αστυνομικός διευθυντής Πάφου σχολιάζοντας την κατάσταση του συγκεκριμένου οδικού δικτύου παραδέχτηκε ότι είναι επικίνδυνος με ανοικτές στροφές, χωρίς επαρκή φωτισμό και σηματοδότηση. Λαμβάνονται πάντως, συμπλήρωσε, μέτρα τόσο από την αστυνομία όσο και από άλλες υπηρεσίες και τμήματα και υπάρχει συνεργασία έτσι ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση του δικτύου.

Σήμερα διενεργήθηκε και η νεκροψία στην σωρό του άτυχου νέου και ο  θάνατος του οφείλεται σε πολυτραυματισμό συνεπεία του τροχαίου δυστυχήματος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network