MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το κλειστό κύκλωμα «πρόδωσε» τον 18χρονο για τη ληστεία στη Λάρνακα. Παραδέχθηκε ενοχή

Advertisement

Sponsored by exness

Τριήμερη κράτηση σε 18χρονο για ένοπλη ληστεία σε αρτοποιείο στη Λάρνακα – Το κλειστό κύκλωμα «πρόδωσε» τον 18χρονο – Παραδέχθηκε ενοχή

Advertisement

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τριών ημερών εναντίον νεαρού 18 χρόνων από τη Λάρνακα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ένοπλης ληστείας σε αρτοποιείο που διαπράχθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις δύο σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία στην ΑΔΕ Λάρνακας ότι διαπράχθηκε ένοπλη ληστεία σε αρτοποιείο στη Λάρνακα.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στη περιοχή όπου εντόπισαν την αλλοδαπή υπάλληλο του αρτοποιείου η οποία κατήγγειλε ότι γύρω στη 01.40 σήμερα ενώ βρισκόταν πίσω από το πάγκο εξυπηρέτησης πελατών, μπήκε στο κατάστημα ένας άγνωστος άνδρας που φορούσε καφέ τζόκεϊ και σκούρο γκρίζο κοντό παντελόνι, ημίγυμνος, πιθανός Κύπριος  που είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με γκρίζα φανέλα.

Σύμφωνα με την υπάλληλο, ο άνδρας την πλησίασε και υπό την απειλή μαχαιριού της ζήτησε, μιλώντας ελληνικά, να του παραδώσει τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο. Η κοπέλα, φοβούμενη άνοιξε την ταμειακή μηχανή και τότε ο δράστης άρπαξε τα χρήματα και τράπηκε σε φυγή πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ωστόσο οι κινήσεις του δράστη καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του αρτοποιείου και βάση της περιγραφής που έδωσε η υπάλληλος, μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και της ΜΜΑΔ διενήργησαν εξετάσεις στην γύρω περιοχή προς εντοπισμό του νεαρού.

Γύρω στις δύο τα ξημερώματα σε κοντινό σημείο από το αρτοποιείο εντοπίστηκε να κινείται αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα και μόλις αντίκρισαν τα περιπολικά της Αστυνομίας ο συνοδηγός εγκατέλειψε το όχημα και έφυγε πεζός.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι και ο ιδιοκτήτης του, ενώ ανακρινόμενος προφορικά ανέφερε ότι ο συνοδηγός ήταν ο ύποπτος ο οποίος του είχε ζητήσει να τον μεταφέρει σε περίπτερο για να αγοράσει τσιγάρα. Ο οδηγός δήλωσε επίσης άγνοια για τις κινήσεις του συνοδηγού και αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στην διάπραξη της ληστείας.

Η Αστυνομία διενήργησε έρευνα στο αυτοκίνητο χωρίς όμως να εντοπιστεί οτιδήποτε, ενώ μία ώρα περίπου αργότερα ο ύποπτος συνοδηγός εντοπίστηκε στην οικία του στη Λάρνακα.

Στο τραπέζι της κουζίνας η Αστυνομία εντόπισε το χρηματικό ποσό των 490 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα για τα οποία ο 18χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση του και συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο ύποπτος μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ όπου ανακρινόμενος παραδέχθηκε ότι μετέβη στο αρτοποιείο και με τη απειλή μαχαιριού έκλεψε από την ταμειακή μηχανή το ποσό των 490 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα.

Η Αστυνομία κατόπιν συγκατάθεσης του διενήργησε έρευνα στην οικία του, παρέδωσε τη φανέλα και το τζόκεϊ που φορούσε κατά την διάπραξη της ληστείας ενώ ανέφερε πως δεν θυμάται το σημείο όπου πέταξε το μαχαίρι που κρατούσε.
Είπε ακόμα ότι μετά τη ληστεία μετέβη στο σπίτι του οδηγού του αυτοκινήτου και του ζήτησε να τον μεταφέρει σε περίπτερο για να αγοράσει τσιγάρα.

Εναντίον του οδηγού του οχήματος η Αστυνομία εξέδωσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη, συνελήφθη σήμερα το πρωί και δήλωσε ότι είναι αθώος.

Η Αστυνομία ζήτησε και πήρε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας διάταγμα κράτησης του υπόπτου για τρεις ημέρες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network