MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Έκοψαν» 28χρονο με κλοπιμαία στην Πάφο… Προσπάθησε να διαφύγει και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Advertisement

Sponsored by exness

«Έκοψαν» 28χρονο με κλοπιμαία στην Πάφο – Τον είδαν να κινείται ύποπτα και τον σταμάτησαν για έλεγχο – Προσπάθησε να διαφύγει και επιτέθηκε σε αστυνομικό – Φόρεσε χειροπέδες – Διερευνά η Αστυνομία

Advertisement

Στην σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου ηλικίας 28 ετών για υπόθεση εξακρίβωσης στοιχείων, κλοπής, αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη και επίθεσης εναντίον αστυνομικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συγκεκριμένος που είναι από την Γεωργία θεάθηκε να κινείται ύποπτα γύρω από σταθμευμένα οχήματα στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων.

Στο μέρος μετέβησαν άντρες του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και της Αστυνομίας και σε έλεγχο που ακολούθησε αυτός προσπάθησε να διαφύγει σπρώχνοντας έναν αστυνομικό.

Ακολούθως αφού ο αστυνομικός έπεσε στο έδαφος του έπεσε το κινητό του τηλέφωνο με αποτέλεσμα να σπάσει η οθόνη του τηλεφώνου του αξίας 100 ευρώ .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τον έλεγχο που ακολούθησε ο 28χρονος δεν είχε στοιχεία πάνω του και συνελήφθη αρχικά για εξακρίβωση στοιχείων.

Σε έρευνα που του έγινε ανευρέθηκαν ένα ζευγάρι γυαλιά μυωπίας τα οποία ήταν προϊόν κλοπής  από όχημα που έγινε προηγουμένως στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλίων με παραπονούμενη κοπέλα από την Αρμενία .

Κατόπιν τούτου ο 28χρονος συνελήφθη με νέο ένταλμα στις 23:00 το βράδυ  για τα νέα αδικήματα που αντιμετωπίζει.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network