MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Έφοδοι της Αστυνομίας σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στην Αγία Νάπα

Advertisement

Sponsored by exness

Εφόδους σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης διενήργησε χθες βράδυ η Αστυνομία στην περιοχή της Ελεύθερης Αμμοχώστου – Έρευνες και στους θαμώνες σε clubs της Αγίας Νάπας

Advertisement

Έρευνες σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης από άνδρες της Αστυνομίας, στα πλαίσια συντονισμένης επιχείρησης, χθες βράδυ στην Αγία Νάπα.

Μέλη της δύναμης διενήργησαν εφόδους σε διάφορα υποστατικά, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η Cyprus Times.

Οι αστυνομικοί προχωρούσαν και σε ελέγχους στοιχείων των θαμώνων που βρίσκονταν στα υποστατικά.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν σε υποστατικό τρεις κοπέλες οι οποίες πωλούσαν αέριο «Laughing gas». Στην κατοχή τους ανευρέθηκαν 189 μπαλόνια, 152 μεταλλικές αμπούλες, 3 μεταλλικές συσκευές με δύο στόμια και χρηματικό ποσό. Οι τρεις νεαρές, δύο 20χρονες και μια 19χρονη, οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς.

Όπως πληροφορούμαστε πάντως, αυτού του είδους οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας φαίνεται να προκαλούν τη δυσαρέσκεια των ιδιοκτητών νυχτερινών μαγαζιών, που θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο δημιουργείται πρόβλημα στην πελατεία των υποστατικών τους, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο που ο τουρισμός στην περιοχή της Ελεύθερης Αμμοχώστου είναι αυξημένος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network