MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έφοδος της Αστυνομίας σε δύο παράνομα καζίνο στη Λεμεσό. Ολονύχτια επιχείρηση

Advertisement

Sponsored by exness

Φωτογραφία αρχείου 

Advertisement

Μεγάλη επιχείρηση για πάταξη του παράνομου ηλεκτρονικού τζόγου σε έδαφος που εμπίπτει στη δικαιοδοσία των Βρετανικών Βάσεων στη Λεμεσό – Τους έπιασαν επ΄ αυτοφώρω σε δυο υποστατικά – Έγιναν συνολικά έντεκα συλλήψεις – Τρία πρόσωπα οδηγούνται ενώπιον του δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων

Στη Λεμεσό έγιναν οι περισσότερες συλλήψεις, στο πλαίσιο της χθεσινοβραδινής μεγάλης παγκύπριας επιχειρήσης της Αστυνομίας για την πάταξη του παράνομου ηλεκτρονικού τζόγου.

Η Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας σε συνεργασία με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων μέχρι τα ξημερώματα διενήργησε  μεγάλη επιχείρηση σε δυο υποστατικά, σε έδαφος που εμπίπτει στη δικαιοδοσία των Βρετανικών Βάσων.

Τους έπιασαν επ΄ αυτοφώρω

Οι Αστυνομικοί μπούκαραν στα υποστατικά και εντόπισαν είκοσι πρόσωπα με ανοικτούς τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές να επιδίδονται σε παράνομα παιχνίδια.

Στο πρώτο υποστατικό εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια δώδεκα ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις καθώς και το χρηματικό ποσό των €3505, ενώ στο δεύτερο υποστατικό εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 30 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των €6288.

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη έντεκα προσώπων. Τρεις εκ των οποίων θα οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network