MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό… Νεκρά δύο 11χρονα κορίτσια στην άσφαλτο (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Ανείπωτη τραγωδία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού – Θανατηφόρο με θύματα δύο 11χρονα κορίτσια – Επέστρεφαν από εκδρομή στο εξωτερικό – Στο νοσοκομείο άλλα δύο παιδιά ηλικίας 14 και 15 χρόνων

Advertisement

Αδυνατεί να χωρέσει ανθρώπινος νους την ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο με θύματα δύο αγγελούδια, ηλικίας μόλις 11 χρόνων τα ξημερώματα. Το νέο τραγικό θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 4.30 το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού,  μεταξύ των δύο εξόδων προς Μονή και Παρεκκλησιά.

Στο θανατηφόρο ενεπλάκη αυτοκίνητο που οδηγείτο από γυναίκα, περίπου 40 ετών, ομογενής από τη Ρωσία με συνεπιβάτες τέσσερα παιδιά, ηλικίας 11 τα δύο εξ αυτών, 14 και 15 χρόνων. Οι επιβαίνοντες του οχήματος επέστρεφαν από το αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου έφθασαν από εκπαιδευτική εκδρομή και όδευαν προς την Πάφο, όπου και διαμένουν.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος της με αποτέλεσμα αυτό να χτυπήσει δεξιά και διαδοχικά σε προστατευτικά κιγκλιδώματα. Κατέληξε αναποδογυρισμένο στο διαχωριστικό σημείο μεταξύ των κιγκλιδωμάτων.

Το όχημα, σύμφωνα με τον Βοηθό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού Φίλιππο Παπαηλία ο οποίος προέβη σε δηλώσεις από τη σκηνή του δυστυχήματος, σύρθηκε περίπου 50 με 60 μέτρα πριν αναποδογυριστεί και ακινητοποιηθεί.

Από την τρελή πορεία και τις βίαιες προσκρούσεις τραυματίστηκαν θανάσιμα τα δύο 11χρονα κοριτσάκια ενώ τα αγόρια 15 και 14 χρόνων, τα οποία εγκλωβίστηκαν όπως και η οδηγός στο όχημα, τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Το έναν εκ των θυμάτων ήταν παιδί της οδηγού.

Σύμφωνα με τον κύριο Παπαηλία φαίνεται ότι τα δύο 11χρονα κορίτσια, που βρήκαν ακαριαίο θάνατο, «δεν έφεραν ζώνες ασφαλείας και το έναν εξ αυτών εκτινάχθηκε και καταπλακώθηκε από το όχημα. Η οδηγός με τον 15χρονο συνοδηγό έφεραν ζώνες ασφαλείας γι’ αυτό και έμειναν εντός του οχήματος. Διερευνάται αν έφερε ζώνη το τρίτο παιδί που επίσης καθόταν στο πίσω κάθισμα».

Για πολλοστή φορά ο κύριος Παπαηλία έκανε έκκληση προς όλους τους οδηγούς αλλά και τους επιβάτες οχημάτων να βάζουν τη ζώνη ασφαλείας γιατί αποδεδειγμένα, όπως είπε, σώζει ζωές. Σημείωσε δε ότι η οδηγός του σημερινού θανατηφόρου φαίνεται να ήταν κουρασμένη και κάλεσε εκ νέου τους οδηγούς να αποφεύγουν να οδηγούν εάν νιώθουν κούραση.

Λόγω του θανατηφόρου τροχαίου είχε κλείσει, μέχρι και περίπου είκοσι λεπτά πριν τις δέκα το πρωί, σε μεγάλη απόσταση τμήμα του αυτοκινητόδρομου και στις δύο κατευθύνσεις είναι το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, μεταξύ των δύο εξόδων προς Μονή και Παρεκκλησιά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΚΟΚΟΡΙΝ;

ShootandGoal