MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χαμός στα social media: Ρωσίδα δασκάλα απολύθηκε γιατί ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες με μαγιό

Advertisement

Sponsored by exness

Η 26χρονη Βικτόρια Πόποβα εκτός από δασκάλα είναι και μοντέλο για παχουλές.

Advertisement

Σάλος στη Ρωσία μετά την απόλυση δασκάλας αφότου κυκλοφόρησαν στο Instagram φωτογραφίες της με την ίδια να ποζάρει με μαγιό.

Σε ένδειξη συμπαράστασης πολλοί χρήστες στα social media, άνδρες και γυναίκες, έσπευσαν να ποζάρουν και αυτοί με μαγιό ανεβάζοντας τις φωτογραφίες τους στο Τwitter.

«Η Βικτόρια Πόποβα εκτός από δασκάλα είναι και μοντέλο για παχουλές. Το σχολείο όταν είδε τις φωτογραφίες, της έδειξε την… πόρτα με το αιτιολογικό ότι ήταν προσβολή για το σχολείο και το επάγγελμά της», γράφει η εφημερίδα «Siberian Times».

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο BBC, σε ανακοίνωση της διεύθυνσης το σχολείο που βρίσκεται στην περιοχή Όμσκ, ήρθε σε δύσκολη θέση όταν υπέπεσαν στην αντίληψή του οι φωτογραφίες της 26χρονης Πόποβα, με μαγιό. Η Ρωσίδα δασκάλα πόζαρε στο πλαίσιο φωτογράφησης διαφημίζοντας μαγιό.

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ

Μετά την απόλυσή της οι φωτογραφίες της έχουν διαγραφεί από το Instagram.

Πάνω από τρεις χιλιάδες άνθρωποι έχουν εκφράσει μέχρι τώρα την αλληλεγγύη τους από τότε που έγινε γνωστή η απόλυση της. Χρησιμοποιώντας το hashtag «οι εκπαιδευτικοί είναι άνθρωποι», οι χρήστες εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους για την απόφαση του σχολείου να απολύσει την 26χρονη δασκάλα.

Για τους περισσότερους χρήστες η απομάκρυνση της δασκάλας από το σχολείο είναι ένα «εξωφρενικό παράδειγμα υποκρισίας, βλακείας και ιδιοτροπίας».

«Πότε θα σταματήσει η παραφροσύνη;», υποστηρίζει ένας από τους χρήστες.

Δασκάλα ή μοντέλο;

Οι τοπικές αρχές της περιφέρειας του Oμσκ όπου βρίσκεται το σχολείο ζήτησαν από την Βικτόρια Πόποβα να αποφασίσει ποιο επάγγελμα θα ακολουθήσει:του μοντέλου ή της δασκάλας.

«Έχει αποφασιστεί το ζήτημα της μελλοντικής απασχόλησης της Βικτόρια: Μπορεί να εργαστεί, ως δασκάλα, είτε σε αυτό το σχολείο, είτε σε άλλο. Αλλά θα πρέπει να εγκαταλείψει το μόντελιγκ», διευκρινίζεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: sdna

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network