MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ψήφισε ο Νικόλας και διεμήνυσε ότι… αρχίζει νέα εποχή για το ΔΗΚΟ!

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα εποχή για το ΔΗΚΟ, διαμήνυσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος – Ψήφισε για τη νέα ηγεσία – Στις κάλπες σήμερα οι ΔΗΚΟϊκοί – Μεγάλη μάχη για τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου

Advertisement

Νέα περίοδος πολιτικής και κοινωνικής πολιτικής προσφοράς αρχίζει για το ΔΗΚΟ με την ανάδειξη της νέας του ηγεσίας μέσα από την εκλογική διαδικασία που διεξάγεται με κάλπες σε όλες τις επαρχίες, δήλωσε ο Πρόεδρος του κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Σήμερα ο κόσμος του ΔΗΚΟ, επιλέγει την ηγεσία και τα συλλογικά όργανα που θα οδηγήσουν το κόμμα σε μια νέα εποχή. Ευχαρίστησε την εφορευτική επιτροπή, του εθελοντές και το προσωπικό του κόμματος για τη σκληρή δουλειά που έκαναν μέχρι σήμερα.

Περαιτέρω συνεχάρη όλες και όλους τους υποψηφίους για το ήθος τους και ευχήθηκε καλή ψήφο.

Ικανοποιητική η προσέλευση

Σε γραπτή δήλωση που έκανε γύρω στο μεσημέρι ο Πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής Φύτου Κωνσταντίνου, αναφέρει ότι η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της ηγεσίας του Δημοκρατικού Κόμματος άρχισε το πρωί όπως έχει καθοριστεί και συνεχίζεται κανονικά.

Όπως προβλέπεται η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι τις 6:30 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και ακολούθως θα γίνει η ανακήρυξη της νέας ηγεσίας του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ως τώρα η προσέλευση των ψηφοφόρων είναι ικανοποιητική και συνεχίζεται ομαλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Γίνεται διαχείριση των επιμέρους προβλημάτων που παρουσιάζονται σε συνεργασία με τους εκπροσώπους των υποψηφίων.
Όλες οι Επαρχιακές Εφορευτικές Επιτροπές σε συνεργασία με τα επιτελεία τους εργάζονται αποτελεσματικά και συντονισμένα για την ομαλή εφαρμογή των σχετικών καταστατικών προνοιών και των αντίστοιχων ρυθμίσεων, ώστε η εκλογική διαδικασία να εξελιχθεί κατά τρόπο αδιάβλητο.
Μεγάλη μάχη για τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου 

Ο υποψήφιος Αναπληρωτής Πρόεδρος Μαρίνος Μουσιούττας αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα δήλωσε ότι υπάρχει αθρόα προσέλευση των μελών του ΔΗΚΟ στις κάλπες και ευχήθηκε να διεξαχθεί ένα συνέδριο, με τάξη και ομαλότητα, όπως άρχισε και να συνεχιστεί η αθρόα συμμετοχή του κόσμου.

Ο κόσμος κρίνοντας τη διαχρονική πορεία του καθενός μας, να ψηφίσει με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον του κόμματος, την ενότητα, τη συνοχή και την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί, να φέρουμε το ΔΗΚΟ, εκεί όπου του αξίζει, δηλαδή ψηλά, όπως ήταν στον παρελθόν, δήλωσε.

 

Η υποψήφια Αναπληρώτρια Πρόεδρος Χριστιάνα Ερωτοκρίτου αφού άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα, παρατήρησε ότι η εκλογική διαδικασία συνιστά γιορτή δημοκρατίας για το κόμμα.

«Είναι η μέρα που ο κόσμος του ΔΗΚΟ, θα έχει την ευκαιρία και την ευθύνη να εκλέξει αυτούς που επιθυμεί να τον εκπροσωπούν για τα επόμενα πέντε χρόνια».

Πρόσθεσε ότι το ΔΗΚΟ ήταν πάντοτε συνεπές σε διαχρονικές αρχές και αξίες, οι οποίες πρέπει να είναι πολύ πιο έντονα στην πρώτη γραμμή τα επόμενα χρόνια καθότι οι προκλήσεις που θα έχει ο τόπος και ο λαός θα είναι τεράστιες και χρειάζονται καθαρές θέσεις και σύγχρονες λύσεις, πρόσθεσε.

Η κ. Ερωτοκρίτου κάλεσε τα μέλη του ΔΗΚΟ να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και ζήτησε “για ακόμα μια φορά την εμπιστοσύνη τους για να συνεχίσουμε μαζί την κοινή μας πορεία”.

Η ψηφοφορία άρχισε στις 9.00 το πρωί και θα λήξει στις 18.30. Πρόεδρος του κόμματος επανεκλέγεται ο Νικόλας Παπαδόπουλος χωρίς ανθυποψήφιο. Τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου διεκδικούν η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ Χριστιάνα Ερωτοκρίτου και ο Βουλευτής Μαρίνος Μουσιούτας.

Οι διεκδικητές των υπόλοιπων θέσεων

Τις τρεις θέσεις των Αντιπροέδρων διεκδικούν οι Αντώνης Αντωνίου, Μιχάλης Δαμιανός, Μάριος Κουκλής, Λοϊζος Λοϊζου, Χρίστος Ορφανίδης, Αλέκος Τρυφωνίδης.

Τις 15 αιρετές θέσεις του εκτελεστικού γραφείου διεκδικούν 23 υποψήφιοι  Όλες οι θέσεις των προέδρων των επαρχιακών επιτροπών έχουν πληρωθεί καθώς οι υποψήφιοι δεν είχαν ανθυποψηφίους, πλην της επαρχιακής επιτροπής Αμμοχώστου (Λάρνακας) την οποία διεκδικούν ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Κωνσταντίνος Χρυσοδόντας.

*Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network