MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Παραλίγο τραγωδία στη Λεμεσό… Παιδάκι ανασύρθηκε αναίσθητο από τη θάλασσα

Advertisement

Sponsored by exness

Παιδάκι ανασύρθηκε αναίσθητο από τη θάλασσα στην περιοχή του Lady’s Mile – Για καλή του τύχη υπήρχε γιατρός ανάμεσα στους λουόμενους – Επανάφερε το παιδάκι στη ζωή – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού – Για προληπτικούς λόγους στο Μακάρειο Νοσοκομείο – «Φωνάζει» ο Ναυαγοσωστικός Όμιλου Λεμεσού

Advertisement

Λαχτάρησε για τα καλά η οικογένεια παιδιού 2,5 χρόνων που επισκέφθηκε σήμερα τη θάλασσα στην περιοχή του Lady’s Mile στη Λεμεσό.

Ήταν λίγο πριν τις 3 το απόγευμα όταν το παιδάκι διέφυγε από την προσοχή των γονιών του και εντοπίστηκε από τους παρευρισκόμενους λουόμενους να επιπλέει αναίσθητο. Το ανέσυραν στη στεριά όπου για καλή του τύχη μεταξύ των λουόμενων υπήρχε γιατρός.

Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες και ενώ είχε κληθεί ήδη ασθενοφόρο κατάφερε να επαναφέρει το παιδάκι στη ζωή. Το ασθενοφόρο μετέφερε το παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ σύμφωνα με αστυνομική πηγή για προληπτικούς λόγους διακομίσθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Στο μεταξύ το περιστατικό ήρθε εις γνώση του Ναυαγοσωστικού Ομίλου Λεμεσού το οποίο σε ανάρτηση του αναφέρει ότι το παιδάκι εντοπίστηκε «αναίσθητο 200 μέτρα δυτικά του Ναυαγοσωστικού σημείου ΛΕΜ 16 (γλάρος) το οποίο δυστυχώς, παρόλες τις εκκλήσεις και εισηγήσεις μας, ακόμα παραμένει κλειστό με το κοινό εκτεθειμένο».

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

«Βάση πληροφοριών που είχαμε από φιλικό άτομο του ομίλου και θαμώνα…

Σοβαρό περιστατικο σημειώθηκε στην περιοχή του ladies mile λίγο πριν τις 15:00 μπροστά στα μάτια εκατοντάδων λουομένων. Συγκεκριμένα το περιστατικο αφορούσε παιδάκι,το οποίο διέφυγε προσοχης των γονέων απ ότι φαίνεται, και εντοπίστηκε από παρευρισκομενους λουομενους να επιπλέει αναίσθητο 200 μέτρα δυτικά του Ναυαγοσωστικου σημείου ΛΕΜ 16 (γλάρος) το οποίο δυστυχως,παρολες τις εκκλήσεις και εισηγησεις μας,ακόμα παραμένει κλειστό με το κοινό εκτεθειμένο.

Το παιδάκι ανασύρθηκε από λουομενους,εκ των οποίων καποιοι γνώριζαν βασικές πρωτες βοηθειες και με υπεράνθρωπες προσπαθειες που κατέβαλαν,πέτυχαν επαναφορά στην ζωη, μεχρις ότου στην συνέχεια ασθενοφόρο που κατέφθασε επι σκηνής,παρέλαβε το παιδάκι μεταφέροντας το στο νοσοκομείο.

Περισσότερα δεν γνωρίζουνε ακόμα. Ελπίζουμε και ευχόμαστε το παιδάκι να γίνει καλα.

Δ.Σ Ε.Ν.Ο.Λ»

*Οι φωτογραφίες είναι από τη σχετική ανάρτηση του Επαρχιακού Ναυαγοσωστικού Ομίλου Λεμεσού

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network