MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έκλεψε από οικία αλλά τον είδε πολίτης! Δεν πέρασαν 20 λεπτά και ο νεαρός συνελήφθη

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν πρόλαβε να… χαρεί και πολύ ο 21χρονος κλέφτης – Μπήκε σε οικία στη Λάρνακα και έκλεψε πορτοφόλι – Κατά την είσοδο του όμως τον αντιλήφθηκε πολίτης – Ενημέρωσε την Αστυνομία και… μισή ώρα μετά τον συνέλαβαν

Advertisement

Οι άμεσες ενέργειες της Αστυνομίας και η παρατηρητικότητα πολίτη, οδήγησε στη σύλληψη 21χρονου, μισή ώρα μετά τη διάπραξη κλοπής, σε κατοικία στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.25π.μ. σήμερα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από κάτοικο Λάρνακας, ότι λίγο νωρίτερα, άγνωστος έκλεψε από την οικία της, το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.

Πολίτης, ο οποίος βρισκόταν έξω από την οικία της παραπονούμενης, κατά τον πιο πάνω χρόνο, παρατήρησε την είσοδο του δράστη στην οικία και έδωσε την περιγραφή του, στα μέλη της Αστυνομίας, που μετέβησαν άμεσα στη σκηνή.

Γύρω στις 8.40π.μ., κατά τη διάρκεια ερευνών της Αστυνομίας, στη γύρω περιοχή, για εντοπισμό του δράστη, εντοπίστηκε  ένα πρόσωπο, το οποίο έμοιαζε με την περιγραφή, που δόθηκε από τον μάρτυρα.

Τα μέλη της Αστυνομίας,  ανέκοψαν το πιο πάνω πρόσωπο και κατά τη διάρκεια σωματικής έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του, το χρηματικό ποσό που κλάπηκε από την παραπονούμενη.

Πρόκειται για 21χρονο, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ανακρινόμενος ο 21χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή, ενώ υπέδειξε και το πορτοφόλι της παραπονούμενης, το οποίο είχε αφήσει σε εκκλησία της περιοχής.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network