MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Όσα εντοπίστηκαν στις οικίες σεσημασμένων προσώπων από την επιχείρηση στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Έρευνες σε 4 οικίες…

Advertisement

Χειροπέδες σε 3 πρόσωπα…

Σε τρεις συλλήψεις οδήγησε η χθεσινοβραδινή ολονύχτια επιχείρηση στη Λεμεσό στα πλαίσια πρόληψης και καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος.

Κατά την επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν μέλη του ΤΑΕ, ΟΠΕ και ΟΥΛΑΕ Λεμεσού, έγιναν έρευνες σε τέσσερις οικίες σεσημασμένων προσώπων, κατόπιν έκδοσης σχετικών ενταλμάτων.

Στην πρώτη οικία στην περιοχή της Μέσα Γειτονιάς, στην οποία διαμένει πρόσωπο γνωστό στις αρχές για υποθέσεις διαρρήξεων και κατοχής κροτίδων, δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε επιλήψιμο.

Στη δεύτερη οικία, στην περιοχή Ομονοίας, επίσης δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε, ωστόσο ένα πρόσωπο ωστόσο ο ιδιοκτήτης συνελήφθη καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις διαρρήξεων και ναρκωτικών.

Τα μέλη της δύναμης πέρασαν χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα. Στην πρώτη περίπτωση σε οικία στην περιοχή των Πολεμιδιών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ίχνη ναρκωτικών ουσιών, 4 σπαστήρες, μια μεταλλική θήκη και μια συσκευή καπνίσματος. Το εν λόγω πρόσωπο, που είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Στη δεύτερη περίπτωση, η έρευνα έβγαλε… «λαβράκι». Στην οικία προσώπου που επίσης απασχόλησε για υποθέσεις ναρκωτικών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσόν ύψους 23.600, 4 χειροποίητα τσιγάρα με ίχνη κάνναβης και κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν παράνομα δημόσιο χώρο. Συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί, τα μέλη της δύναμης στα πλαίσια των ερευνών ανέκοψαν επίσης για έλεγχο 32 οχήματα και ελέγχθηκαν 36 πρόσωπα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network