MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εφόδοι της Αστυνομίας στην Περιστερώνα… Έψαχναν όπλα και ναρκωτικά

Advertisement

Sponsored by exness

Έφοδος της αστυνομίας σε σπίτι, υποστατικά και αυτοκίνητα στην Περιστερώνα – Στο μικροσκόπιο των αρχών γνωστό πρόσωπο που απασχόλησε για διάφορες υποθέσεις – Υπήρχαν πληροφορίες για όπλα και ναρκωτικά

Advertisement

Στο πλαίσιο των εντατικών ερευνών της αστυνομίας για πάταξη του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος διενεργήθηκε το πρωί της Δευτέρας από μέλη της δύναμης έφοδος σε συγκεκριμένη οικία, σε υποστατικά και αυτοκίνητα στην Περιστερώνα.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν στη Cyprus Times, ότι οι έρευνες ξεκίνησαν γύρω στις 7 το πρωί και διήρκησαν δύο ώρες, αφού η αστυνομία κατείχε πληροφορία ότι υπήρχαν όπλα και ναρκωτικά στα συγκεκριμένα υποστατικά.

Είκοσι περίπου μέλη διαφόρων τμημάτων της αστυνομίας, με ανιχνευτικούς σκύλους ξεκίνησαν τις έρευνες, τόσο στην οικία και  υποστατικά, όσο και σε αυτοκίνητα.

Από την οικία κατασχέθηκε ένα σύστημα ασφαλείας για αξιολόγηση, το οποίο όπως πληροφορούμαστε κατέγραφε εικόνες από τον δρόμο έξω από το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται εδώ και καιρό το εν λόγω πρόσωπο, ο οποίος είναι Ελληνοκύπριος που απασχόλησε στο παρελθόν την αστυνομία για σωρεία υποθέσεων ανάμεσα τους και υποθέσεις ναρκωτικών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal