MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μετά το… διάλειμμα ξανά 30άρια και αραιή σκόνη

Advertisement

Sponsored by exness

Αίθριος σήμερα ο καιρός – Στους 30 η θερμοκρασία – Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Advertisement

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα
είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές, κυρίως τις ώρες του απογεύματος. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται και αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Τρίτη ενώ για την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται σταδιακά μικρή πτώση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network