MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βλέπει Πρίγκιπα Κάρολο και Μέι στο Λονδίνο ο ΠτΔ

Advertisement

Sponsored by exness

Σειρά συναντήσεων του ΠτΔ στο Λονδίνο – Βλέπει Πρίγκιπα Κάρολο και Μέι ο ΠτΔ στο Λονδίνο – Θα παραστεί στην επίσημη τελετή έναρξης των εργασιών της Συνόδου της Κοινοπολιτείας

Advertisement

Στο περιθώριο της συμμετοχής του στη Σύνοδο της Κοινοπολιτείας, που πραγματοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα έχει σήμερα το βράδυ (7.45μμ ώρα Κύπρου) συνάντηση με τον Πρίγκιπα Κάρολο, στο Γραφείο του Πρίγκιπα, στο Λονδίνο.

Ακολούθως, (9.30μμ ώρα Κύπρου), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στη δεξίωση που παραθέτει προς τιμή των συνέδρων, η Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου κα Τερέζα Μέι.

Στο περιθώριο της δεξίωσης, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με την Πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας κα Jacinda Ardern.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακαθίσει σε δείπνο που παραθέτει η κα Μέι προς του αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων των χωρών μελών της Κοινοπολιτείας και τους συζύγους τους.

Νωρίτερα σήμερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού κ. Κιτάκ Λιμ.

Αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στην επίσημη τελετή έναρξης των εργασιών της Συνόδου της Κοινοπολιτείας και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας κ. MalcolmTurnbull.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal