MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Χάθηκαν» σε υπόγεια διάβαση οι επίδοξοι ληστές τράπεζας στη Λεμεσό. Ανθρωποκυνηγητό στη Λεμεσό (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των επίδοξων ληστών τράπεζας στη Λεμεσό – Πολίτης είδε κρυμμένη βαριοπούλα… «μυρίστηκαν» ληστεία σε τράπεζα και την απέτρεψαν – Καταδίωξη στους δρόμους της πόλης – Διέφυγαν οι επίδοξοι ληστές

Advertisement

Σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της Λεμεσού σε μια προσπάθεια εντοπισμού και σύλληψης των επίδοξων ληστών τράπεζας, που όπως θεωρεί η Αστυνομία, επρόκειτο να «χτυπήσουν» σε υποκατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή της Αμαθούντας.

Μία βαριοπούλα που ήταν κρυμμένη σε θάμνους δίπλα από υποκατάστημα της Τράπεζας και εντοπίστηκε από πολίτη, κινητοποίησε τις αρχές, γύρω στις 8 το πρωί.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού έσπευσαν στο σημείο και έθεσαν την περιοχή υπό διακριτική παρακολούθηση. Όντως εντοπίστηκε μία βαριοπούλα μέσα σε θάμνους σε σημείο που εφάπτεται με πολυκατοικία, βόρεια του υποκαταστήματος.

Γρήγορα εντόπισαν και μία μοτοσικλέτα με δύο επιβαίνοντες να κινείται ύποπτα στη σκηνή.

Ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους της γύρω περιοχής, με την ύποπτη μοτοσικλέτα να επιχειρεί να διαφύγει μέσα από τα στενά της περιοχής Αμαθούντας. Στην προσπάθεια τους να διαφύγουν από τους αστυνομικούς προκάλεσαν και ατύχημα, ενώ σε κάποιο σημείο της οδού Ονησίλου, εγκατέλειψαν την μοτοσικλέτα και διέφυγαν από την περιοχή πεζοί.

«Χάθηκαν» σε υπόγεια διάβαση

Παρά τις προσπάθειες των μελών της αστυνομικής δύναμης, οι δύο επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας κατάφεραν να διαφύγουν μέσω υπόγειας διάβασης στον αυτοκινητόδρομο.

Όπως προέκυψε, η μοτοσικλέτα είχε δηλωθεί ως κλοπιμαία από τις 20 Μαρτίου του 2018. Από την Αστυνομία θεωρείται σοβαρό το ενδεχόμενο σε κάποιο σημείο της περιοχής να τους ανέμενε αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν.

«Εξετάζουμε το ενδεχόμενο τα πρόσωπα τα οποία που επέβαιναν της μοτοσικλέτας να είναι πρόσωπα τα οποία μας απασχόλησαν στο παρελθόν και καταζητούνται» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, όπως είχε και νωρίτερα δημοσιεύσει η Cyprus Times.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network