MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δέχθηκε βαριά χτυπήματα στο κεφάλι ο Αποστολίδης (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Βαριά τραύματα στο κεφάλι ο Αποστολίδης – Τι μεταδίδουν τα Τ/κ ΜΜΕ – Τον αναγνώρισε ο γιος του χθες βράδυ  – Εικόνες από τις έρευνες και τον εντοπισμό της σορού του άτυχου 65χρονου – Παραδόθηκε στις αρχές της Δημοκρατίας η σορός του 65χρονου Σολωμού Αποστολίδη

Advertisement

Βαριά τραύματα στο κεφάλι έφερε η σορός του άτυχου 65χρονου Σολωμού Αποστολίδη σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύουν Τ/κ ΜΜΕ, γεγονός που όπως επισημάνουν ενισχύει το ενδεχόμενο της δολοφονίας.

Στη σκηνή όπου εντοπίστηκε η σορός του 65χρονου διενεργήθηκε αυτοψία από τις λεγόμενες αστυνομικές αρχές, ενώ τα ακριβή αίτια θα καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του που θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο από τις Αρχές της Δημοκρατίας.

Το θρίλερ, το οποίο άρχισε στις 28 Μαρτίου, μέρα κατά την οποία είχαν χαθεί τα ίχνη του 65χρονου Σολωμού, ολοκληρώθηκε με τον πιο θλιβερό τρόπο. Χθες βράδυ ο γιός του μετέβη στα κατεχόμενα όπου και αναγνώρισε τη σορό του πατέρα του.

Φωτογραφία της Τ/κ kibrisgazetesi από την ανεύρεση της σορού του άτυχου 65χρονου

Μετά από προσπάθειες μέσω της Tεχνικής Επιτροπής για το Έγκλημα και Θέματα Εγκληματικότητας, γύρω στις 11.00 παραδόθηκε στις αρχές της Δημοκρατίας η σορός του άτυχου 65χρονου.

Η «αστυνομία» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε ότι η σορός που βρέθηκε σε ανοικτό χώρο στο δρόμο Κερύνειας – Κυθρέας ανήκει στον Σολωμό Αποστολίδη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η σορός ανεβρέθηκε χθες γύρω στις 1830 και διαπιστώθηκε ότι ανήκει στον 65χρονο Ε/κ Αποστολίδη του οποίου τα ίχνη χάθηκαν από τις 29 Μαρτίου.

Από τη νεκροτομή που διενεργήθηκε σε νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία, διαφάνηκε ότι ο θάνατος του προήλθε από πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και αιμορραγία.

Οι έρευνες της «αστυνομίας» συνεχίζονται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network