MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έβαλαν φωτιά σε οικία ενώ βρισκόταν μέσα η ιδιοκτήτρια… Εντάλματα σύλληψης εναντίον 3 προσώπων

Advertisement

Sponsored by exness

Εμπρησμός διαμερίσματος στην Πάφο – Μπήκαν στο διαμέρισμα της και μετά του έβαλαν φωτιά ενώ η ιδιοκτήρια βρισκόταν εντός – Ζητούσε επίμονα να του ανοίξει αλλιώς θα έβαζε φωτιά – Κατάφερε με τη βοήθεια φίλου να σβήσει τη φωτιά πριν επεκταθεί – Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον τριών προσώπων

Advertisement

Υπόθεση εμπρησμού, και απειλής  στην Πάφο διερευνά η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γυναίκα από την Σλοβακία κατήγγειλε ότι στις 17:30 όταν επέστρεψε στο διαμέρισμα της που διατηρεί στην Πάφο δεν μπορούσε να ανοίξει την κύρια είσοδο.

Επιπρόσθετα  όπως ανέφερε στις ανακριτικές αρχές, πληροφορήθηκε από γνωστό της πρόσωπο το οποίο βρισκόταν κάτω από διαμέρισμα της ότι λίγα λεπτά πρωτίστως  είδε να εξέρχονται από το διαμέρισμα της και συγκεκριμένα από την μπαλκονόπορτα ένα πρόσωπο το οποίο γνώριζε από τον Μούταλο και ακόμη ένα δεύτερο άτομο.

Στην συνέχεια η παραπονούμενη εισήλθε στο διαμέρισμα της χωρίς να διαπιστώσει οτιδήποτε ωστόσο μετά από πάροδο λίγης ώρας εμφανίστηκε στην είσοδο του διαμερίσματος της ένα άλλο νεαρό πρόσωπο από το Μούταλο και της ζητούσε επίμονα να της ανοίξει.

Η παραπονούμενη του ζητούσε να φύγει αλλά αυτός δεν έφευγε και την απειλούσε ότι αν δεν του ανοίξει θα της κάψει το διαμέρισμα.

Σε κάποια στιγμή το πρόσωπο αυτό κατάφερε και άνοιξε το παράθυρο του διαμερίσματος που βρίσκεται δίπλα από την κύρια είσοδο και έθεσε φωτιά σε κουρτίνα που βρισκόταν μπροστά από το παράθυρο και στην συνέχεια έφυγε μαζί με το πρόσωπο που συνόδευε.

Η παραπονούμενη ακολούθως με την βοήθεια φιλικού της προσώπου κατάφερε και έσβησε την φωτιά προτού αυτή επεκταθεί.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και η σκηνή φρουρείται.

Εναντίον τριών προσώπων η Αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης.

Η Αστυνομία εξετάζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network