MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τον έκοψαν στο οδόφραγμα με ποσότητες αφορολόγητων καπνικών προϊόντων

Advertisement

Sponsored by exness

Τον έκοψαν στο οδόφραγμα με ποσότητες αφορολόγητων καπνικών προϊόντων – Την γλίτωσε με τσουχτερό πρόστιμο

Advertisement

Στην κατάσχεση καπνικών προϊόντων στο Σημείο Διέλευσης Αγίου Δομετίου, προχώρησαν χθες Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων, το βράδυ της 13ης Μαρτίου 2018, κατά τον συνήθη έλεγχο των διερχομένων οχημάτων από το Σημείο Διέλευσης του Αγίου Δομετίου, Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων εντόπισαν σε όχημα ιδιοκτησίας Κύπριου υπηκόου Συριακής καταγωγής, τρία (3) κιλά καπνό για ναργιλέ μάρκας AL FAKHER και ένα (1) κιλό καπνού χύμα για στριφτό τσιγάρο.

Ο εν λόγω επιβάτης συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής αφορολογήτων τσιγάρων και της δόλιας αποφυγής καταβολής δασμών και φόρων, ενώ η ποσότητα του καπνού που ανευρέθηκε, η φορολογική επιβάρυνση της οποίας ανέρχεται στα € 835, καθώς και το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για τη παράνομη μεταφορά της από τα κατεχόμενα, κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.

Στη συνέχεια, ο Διευθυντής Τμήματος Τελωνείων αποδέχθηκε πρόταση για εξώδικη διευθέτηση των αδικημάτων που διαπράχθηκαν με την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους   € 1,400. Καταβλήθηκε επίσης ποσό απόδοσης ύψους € 500 για επιστροφή του κατασχεθέντος οχήματος στον ιδιοκτήτη του.

Με την καταβολή του πιο πάνω ποσού, το εν λόγω  πρόσωπο αφέθηκε ελεύθερο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal