MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΠΡΟΚΑμια: Δις στο Προεδρικό ο Ιβάν και η φωτογραφία με τον Πρόεδρο

Advertisement

Sponsored by exness

Ένας… οπλοφόρος στο Προεδρικό!

Είναι καλά γνωστό πως (με ή χωρίς όπλο) το πρόσωπο των ημερών είχε βρεθεί πριν από μερικές μέρες στην Κύπρο για μια σειρά από συναντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι ο κυρ Ιβάν δεν παρέστη απλά στην τελετή ορκωμοσίας του Αναστασιάδη, αλλά -σύμφωνα με πληροφορίες μας- κάτω από άκρα μυστικότητα βρέθηκε και στο Προεδρικό όπου είχε κατ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο. Και δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς ο Ρώσος επιχειρηματίας είχε βρεθεί και στο παρελθόν στο γραφείο του Νίκου Αναστασιάδη. Ενδεικτική είναι η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε σε σελίδα του επιχειρηματία στο facebook στις 17 Οκτωβρίου του 2015.

Advertisement

Μάλιστα, τη φωτογραφία συνόδευε η εξής λεζάντα: “Ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων για την ανάπτυξη των σχέσεων και τη συνεργασία μεταξύ της Ρωσίας, της Κύπρου και της Ελλάδας”.

Και δεν ήταν ο μόνος με τον οποίο συναντήθηκε ο κυρ Ιβάν (και το 2015 και φέτος), καθώς είχε μια σειρά από συναντήσεις με πρόσωπα από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο. Κι ας κάνουν τώρα ότι δεν ξέρουν / δεν απαντούν.

Πώς μπορεί ο Ακιντζί να αυτοπροσδιορίζεται σαν Κύπριος, την στιγμή που δεν μπορεί να το υποστηρίξει; Ποιος Κύπριος δέχεται πρόσκληση για φαγητό, αλλά «παίζει πελλό»; Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης λέει ότι είναι θετικός, ότι μια τέτοια συνάντηση θα επιτρέψει το ξεκαθάρισμα θέσεων και μπορεί να ξεμπλοκάρει τη διαδικασία. Αλλά στην πράξη τίποτα! Μας τρολάρει, έχοντας μας στο περίμενε. Εκτός κι αν περιμένει το ok από την αστρολόγο του capital για την ημερομηνία.

Στα σοβαρά τώρα, το Προεδρικό πιέζει για τη διεξαγωγή δείπνου πριν την Βάρνα (εάν φυσικά θα γίνει). Ως εκ τούτου προτιμά δείπνο περί τα τέλη αυτής της εβδομάδας ή αρχές της επόμενης. Επομένως η μπάλα παραμένει στο γήπεδο του Ακιντζί, ο οποίος αναμένει οδηγίες από… πάνω.

Ο Άντρος τι φάση; Δεν κατάλαβε ότι πέρασαν οι εκλογές και ακόμα τοποθετείται ωσάν να βρισκόμαστε ακόμα σε προεκλογική περίοδο;

Τι το ‘θελαν να καλέσουν γενική διευθύντρια υπουργείου σε επιτροπή της Βουλής ανήμερα της γιορτής της γυναίκας; Περίμεναν ότι θα άφηνε τα λουλούδια και τα μπαλόνια για να παραστεί στη συνεδρίαση; Όχι μόνο δεν φάνηκε, αλλά ο… απεσταλμένος – εκπρόσωπος του υπουργείου της επικαλέστηκε (για να δικαιολογήσει την απουσία της) κώλυμα. Βέβαια πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, καθώς οι βουλευτές έμαθαν ποιο ήταν το… κώλυμα (=καφεδάκι με την ευκαιρία της ημέρας της γυναίκας) από τα social media. Ποιος τους είδε και δεν τους φοβήθηκε μετά…

Η Δημοκρατική Παράταξη των «μαύρων προβάτων» του πριγκιπικού ΔΗΚΟ άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά, ενώ στα σκαριά φαίνεται ότι βρίσκεται ένα ακόμη κόμμα. Το κόμμα που δήλωσε ότι σκοπεύει να ιδρύσει η Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, με στόχο την προώθηση της ισότητας των δύο φύλων. Έχουμε ακόμα πολλά να δούμε μέχρι το 2021!

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και μεζεδάκια για τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος εθεάθη το περασμένο Σάββατο να… γλείφει τα δάκτυλα του σε ταβέρνα στο λιμανάκι της Πάφου. Χωρίς στολή και στόμφο, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας -μάθαμε- ότι κατετάγη από το προσωπικό του μαγαζιού στην κατηγορία των ευγενών και μη απαιτητικών πελατών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal