MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πέραν των 7 ωρών η 5η νεκροτομή στη σορό της Μίλκοβα… Εντός των ημερών στην Αστυνομία το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών

Advertisement

Sponsored by exness

Ολοκληρώθηκε στις 20:30 το βράδυ η νεκροτομή που διενήργησαν στην σορό της 46χρονης Petrana Milchova Nikolova η Ελλαδίτισσα ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου με τον Κύπριο ιατροδικαστή που εργάζεται στην Αγγλία Ανδρέα Μαρνερίδη χωρίς να ανακοινωθεί οτιδήποτε.

Advertisement

Tους δύο ιατροδικαστές μετακάλεσαν η Νομική υπηρεσία και το Υπουργείο Υγείας, με στόχο να αποτρέψουν το ενδεχόμενο αμφισβήτησης στο δικαστήριο των ευρημάτων των διωκτικών αρχών για τα αίτια πρόκλησης θανάτου της άτυχης Βουλγάρας.

Η αρχική λάθος ιατροδικαστική εκτίμηση και κατεύθυνση που δόθηκε στις αστυνομικές έρευνες έχει προβληματίσει ιδιαίτερα την Νομική Υπηρεσία που επιδιώκει να στεγανοποιήσει κάθε πιθανότητα να συμβεί και στην διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας που θα ακολουθήσει οποιοδήποτε νέο λάθος.

Συνοδευομένη από τον Κύπριο ιατροδικαστή που εργάζεται στην Βρετανία  Ανδρέα Μαρνερίδη έφτασε το μεσημέρι στην Πάφο η Ελλαδίτισσα καθηγήτρια Ιατροδικαστικής Χαρά Σπηλιοπούλου. Οι ιατροδικαστές που θα συνεργαστούν ετοιμάζοντας κοινή έκθεση  στοχεύουν στην ετοιμασία τεκμηριωμένης έκθεσης που να μην μπορεί να  αμφισβητηθεί στο δικαστήριο. Οι δυο ιατροδικαστές θα παραδώσουν το πόρισμα τους στην αστυνομία ενώ έχουν μεταφέρει την θέση στους λειτουργούς των ΜΜΕ ότι δεν επιθυμούν να προβούν σε καμία τοποθέτηση.

Μέλη της οικογένειας του 27χρονου ιδιοκτήτη των σκυλιών Ροτβάιλερ, για τα οποία υπάρχει η υποψία ότι ευθύνονται για την θανάσιμη  επίθεση που δέχτηκε η άτυχη Βουλγάρα, διατυπώνουν παράπονα ότι η νομική υπηρεσία απαγόρευσε στον ιατροδικαστή Μάριο Ματσάκη που ενεργεί εκ μέρους της οικογένειας να παρίσταται κατά την διάρκεια της σημερινής διαδικασίας. Ανάλογο αίτημα πάντως υποβλήθηκε  και από την  οικογένεια της Μίλκοβα προκειμένου να παραστεί εκ μέρους τους και ο ιατροδικαστής Πανίκος Σταυριανός, αίτημα το οποίο επίσης έχει απορριφθεί με το αιτιολογικό ότι και στους δυο είχε δοθεί η δυνατότητα να προχωρήσουν στις δικές τους εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network