MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η νύφη δεν το έσκασε αλλά… συνελήφθη ενώ πήγαινε στον γάμο της (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Νύφη πήγαινε στο γάμο της και συνελήφθη – Όταν το ένα ποτό, φέρνει το άλλο και… καταλήγεις στο τμήμα

Advertisement

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία μιας νύφης που συλλαμβάνεται από αστυνομικό, με το νυφικό της, λίγο πριν πάει στο γάμο της. Για να φτιάξει λοιπόν λίγο τη διάθεση της πριν από την τελετή

φαίνεται να ήπιε ένα ποτάκι, το οποίο μάλλον έφερε το δεύτερο και πάει λέγοντας. Μετά από αυτό έκαν όμως το λάθος να οδηγήσει κάτι που ανάγκασε μέλη της αστυνομίας της Αριζόντας στις ΗΠΑ να τη συλλάβουν.

Ο αστυνομικός Κρίσγουελ Σκοτ δήλωσε πως η 32χρονη Άμπερ Γιανγκ συνελήφθη με την υποψία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ. Φορώντας το νυφικό της, ο αστυνομικός της πέρασε χειροπέδες και μεταφέρθηκε στη φυλακή στην πόλη Μαράνα περίπου στις 10.30 το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό, η νύφη έδωσε δείγμα αίματος και αφέθηκε ελεύθερη για να προλάβει να πάει στο γάμο της, προσθέτοντας πως δεν ξέρει αν έφτασε εγκαίρως.

Στο tweet της φωτογραφίας της ασυνήθιστης σύλληψης, ο Σκοτ έγραψε: «Αποφύγετε την οδήγηση με μειωμένα αντανακλαστικά. Το ‘μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος’ δε χρειάζεται καμία βοήθεια».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network