MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι τη δίκη ο πατέρας του νεκρού βρέφους στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Στο κελί μέχρι την έναρξη εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Μονίμου Κακουργιοδικείου ο 29χρονος πατέρας του βρέφους που πέθανε έπειτα από κρανιοεγκεφαλική κάκωση στην Πάφο – Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα

Advertisement

Υπό κράτηση θα παραμείνει ο 29χρονος Ρουμάνος, πατέρας του τρίμηνου βρέφους, που έχασε τη ζωή του από κρανιοεγκεφαλικη κάκωση, μέχρι τις 18 Απριλίου που αρχίζει η εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Μονίμου Κακουργιοδικείου που έχει παρακαμφθεί μαζί με τη σύζυγο του.

Ο 29χρονος προσήχθη εκ νέου σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου ενέκρινε το αίτημα της Κατηγορούσας Αρχής για κράτηση του 29χρονου στη φυλακή μέχρι την έναρξη της διαδικασίας στο Κακουργιοδικείο ενώ  η υπεράσπιση του δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της κατηγορούσας αρχής θέλοντας να βοηθήσει , όπως αναφέρθηκε στην όσο το δυνατόν γρηγορότερη ολοκλήρωση της περιπέτειας που βιώνει η οικογένεια των Ρουμάνων οικονομικών μεταναστών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρουμάνος πατέρας του βρέφους είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας  που επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι και δια βίου. Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες του αδικήματος ο 29χρονος την 17η Φεβρουαρίου 2018 στην κατοικία του που βρίσκεται στην Τίμη με παράνομη πράξη επέφερε το θάνατο στον τρίμηνο γιο του. Αντιμετωπίζει επίσης την κατηγορία της πρόκλησης θανάτου εξ αμέλειας.

Η μητέρα του βρέφους, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης πράξης, έχει αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες του αδικήματος κατά την ίδια ημερομηνία  λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης ή συμπεριφοράς που δεν ανάγεται σε υπαίτια αμέλεια χωρίς πρόθεση, επέφερε το θάνατο του γιου της. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network