MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανθρωποκυνηγητό για δολοφόνο 4χρονου κοριτσιού στο Οχάιο

Advertisement

Sponsored by exness

Περίεργη υπόθεση με πολλά ερωτηματικά – Η μητέρα είχε μαζί της και τα άλλα τρία κοριτσάκια της, ηλικίας τριών, έξι και επτά

Advertisement

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άντρα, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε εν ψυχρώ και να σκότωσε ένα 4χρονο κοριτσάκι, έχουν εξαπολύσει οι αμερικανικές αρχές στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, γύρω στις 10:30 το βράδυ (τοπική ώρα) στο Άκρον του Οχάιο, πρόκειται για μία περίεργη υπόθεση.

Η μητέρα του 4χρονου κοριτσιού πήγε με το αυτοκίνητο σε ένα σπίτι, προκειμένου, όπως δήλωσε στους αστυνομικούς, να ανακτήσει τα υπάρχοντά της. Όταν δεν απάντησε κανείς, η μητέρα άρχισε να κάνει φασαρία και έσπασε τα τζάμια από τα παράθυρα.

Τότε, βγήκε από το σπίτι με όπλο ο Darnell Bitting, ο οποίος άρχισε να πυροβολεί. Εκτός από το 4χρονο παιδί που έχασε τη ζωή του, η μητέρα είχε μαζί της και τα άλλα τρία παιδιά της, όλα κορίτσια, ηλικίας τριών, έξι και επτά ετών.

Το 4χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο ένοπλος άνδρας δεν διευκρινίστηκε αν είχε κάποια σχέση με τη μητέρα, ενώ διέφυγε, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη από την αστυνομία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network