MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τα 2… φάουλ του Νικόλα στο debate! (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Αν και το χθεσινοβραδινό debate δεν μας επεφύλασσε μεγάλες εκπλήξεις ή απαντήσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αίσθηση, εντούτοις κάποιες από τις αναφορές κάποιων από τους 5 βασικούς διεκδικητές της Προεδρίας μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν.

Advertisement

Δύο από αυτές τις αναφορές ανήκουν στον Νικόλα Παπαδόπουλο, ο οποίος αν και τα πήγε καλά σε γενικές γραμμές, υπέπεσε σε ένα λάθος, ενώ και το γεγονός ότι απέφυγε να απαντήσει σε συγκεκριμένη ερώτηση που αφορά το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του, δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό και κυρίως στους χρήστες των social media.

«Αδιάβαστος» πιάστηκε ο Νικόλας Παπαδόπουλος στο θέμα της τιμής του Φυσικού Αερίου, που όπως ανέφερε διπλασιάστηκε. Κάτι που δεν ισχύει αφού η τιμή την τελευταία πενταετία είναι μειωμένη. Στο twitter μάλιστα έσπευσαν να αναρτήσουν και τις τιμές της ημέρας.

Ασχολίαστη δεν έμεινε ούτε η ερώτηση που του απεύθυνε ο Δημοσιογράφος του ALPHA Γιώργος Κασκάνης (έλαβε και συγχαρητήρια) για την διαχείριση των οικονομικών του και συγκεκριμένα, το γεγονός ότι ενώ έχει εισοδήματα 12 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως τα τελευταία δέκα χρόνια οι καταθέσεις που δηλώνει στο πόθεν έσχες είναι πολύ χαμηλότερες.

Και κάπου εκεί το #debatecy πήρε «φωτιά»!

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network