MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Ευχαριστώ» Κύπρου στο Ιράν για την στάση του στο Κυπριακό

Advertisement

Sponsored by exness

Την ευγνωμοσύνη της Λευκωσίας για τις θέσεις αρχών που τηρεί στο Κυπριακό το Ιράν, εξέφρασε ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στην Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν Πέτρος Τ. Νακούζης, επιδίδοντας στις 20 Ιανουαρίου τα διαπιστευτήριά του στον Πρόεδρο της χώρας Δρα Hassan Rouhani.

Advertisement

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση από το ΥΠΕΞ, στην σύντομη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο Rouhani μετά την τελετή επίδοσης των διαπιστευτηρίων του, ο Πρέσβης του διαβίβασε τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας και τις ευχές του προς τον Ιρανικό λαό για ευημερία και πρόοδο και τον ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για την θέση αρχών της χώρας του στο Κυπριακό και τη σταθερή υποστήριξη που αυτή παρέχει στις προσπάθειες εξεύρεσης βιώσιμης και λειτουργικής λύσης στη βάση των σχετικών Ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας και του διεθνούς δικαίου.

Κατά τη συνάντηση υπήρξε επίσης ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τις εξαίρετες διμερείς σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών και τονίστηκε η ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης τους για αμοιβαίο όφελος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network