MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στα «χέρια» της Αστυνομίας ο 20χρονος για την κλοπή κουμπαρά στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Σύλληψη του20χρονου στη Λεμεσό για την κλοπή κουμπαρά – Περιείχε 8 χιλιάδες ευρώ για θεραπεία του παιδιού της ιδιοκτήτριας  που ασθενεί  – Διερευνά η Αστυνομία

Advertisement

Χειροπέδες σε 20χρονο πέρασε η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Πρόκειται για το πρόσωπο που καταζητείτο από την αστυνομία για την κλοπή κουμπαρά από την οικία 25χρονης στη Λεμεσό, ο οποίος περιείχε το χρηματικό ποσό των 8 περίπου χιλιάδων ευρώ, τα οποία προορίζονταν για τη θεραπεία του παιδιού της που ασθενεί, σε χώρα του εξωτερικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 20χρονος προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να εντοπιστούν τα χρήματα. Το πρωί του Σαββάτου ο 20χρονος οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα 6ήμερης κράτησης.

Για την ίδια υπόθεση τελούν υπό κράτηση 17χρονη εξαδέλφη και  την 15χρονη αδελφή της 25χρονης , τις οποίες «έδειξε» στην καταγγελία της, και οι οποίες παραδέχθηκαν ενοχή.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, οι δύο ανήλικες ισχυρίστηκαν ότι έκλεψαν τον κουμπαρά για να δώσουν τα χρήματα σε τρίτο πρόσωπο το οποίο τους είπε ότι τα είχε ανάγκη.

 

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΚΟΚΟΡΙΝ;

ShootandGoal