MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέες σοβαρές καταγγελίες για τον Τζέιμς Φράνκο: Έβγαζε τα προστατευτικά σε σκηνή στοματικού!

Advertisement

Sponsored by exness

Αφαίρεσε τα πλαστικά προστατευτικά που καλύπτουν τα ευαίσθητα σημεία των ηθοποιών ενώ υποδυόταν πως έκανε στοματικό σεξ σε μια σειρά από πόρνες – Δεν είχε καμία δικαιολογία, λέει η συνάδελφός του που τον κατήγγειλε στους LA Times

Advertisement

Συνεχίζονται οι κατηγορίες για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά σε βάρος του ηθοποιού Τζέιμς Φράνκο, σε μία στιγμή μάλιστα ιδιαίτερα κρίσιμη για την καριέρα του.

Σε νέο δημοσίευμα, δύο πρώην σπουδάστριες υποκριτικής περιγράφουν δυσάρεστες στιγμές στο πλατό, ενόσω τις σκηνοθετούσε ο Τζέιμς Φράνκο. Η Σάρα Τίδερ Κάπλαν είπε ότι σε μία σκηνή γυμνού σε ταινία που δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει, αφαίρεσε τα πλαστικά προστατευτικά που καλύπτουν τα ευαίσθητα σημεία των ηθοποιών όταν γυρίζουν ερωτικές σκηνές και μάλιστα χωρίς καμία δικαιολογία.

Η ταινία γυρίστηκε το 2015 και η ηθοποιός προσκλήθηκε από τον ίδιο τον Φράνκο να συμμετέχει, στο ρόλο μιας πόρνης, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι συμπεριλαμβάνονταν και γυμνό. Δέχτηκα γιατί θεώρησα την ταινία μια μεγάλη ευκαιρία, δήλωσε η ίδια στους LA Times που αποκάλυψαν την υπόθεση και πρόσθεσε πως είχε υπογράψει συγκεκριμένα για τις σκηνές αυτές, ειδικά συμβόλαια.
Κάποια στιγμή όμως, στην διάρκεια των γυρισμάτων τον Μάιο του 2015, ένας παραγωγός προσέγγισε την ίδια και τις υπόλοιπες γυναίκες που έπαιζαν αντίστοιχους ρόλους και τις ρώτησε εάν ήθελαν να συμμετέχουν σε μια «μπόνους σκηνή» ενός οργίου, όπου θα ήταν εντελώς γυμνές. Κατά το σενάριο της σκηνής αυτής, ο Τζέιμς Φράνκο θα υποδυόταν πως τους έκανε στοματικό σεξ. Στην σκηνή αυτή είναι που ο ηθοποιός, σύμφωνα με την Τίδερ Κάπλαν, ο Φράνκο αφαίρεσε από μόνος του, χωρίς δικαιολογία, τα πλαστικά προστατευτικά από τα αιδοία τους και συνέχισε να γυρίζει την σκηνή χωρίς καμία προστασία.

Ακολούθως, συνεχίζει την καταγγελία η ηθοποιός, εκείνη και οι υπόλοιπες ηθοποιοί ρωτήθηκαν εάν θα συμμετείχαν σε ακόμα μία έξτρα σκηνή, όπου έπρεπε να χορεύουν γυμνόστηθες και φορώντας μάσκες ζώων, γύρω από τον Φράνκο. Μία από τις κοπέλες αρνήθηκε και την απέλυσαν την επόμενη ημέρα, λέει η Τίδερ Κάπλαν στους LA Times.

Τις καταγγελίες της επιβεβαίωσε στην εφημερίδα ακόμα μία από τις κοπέλες που συμμετείχαν στο επίμαχο γύρισμα.

Άλλωστε, πρώην σπουδαστές της σχολής του Φράνκο, που έχει κλείσει τώρα, μιλούν για μη επαγγελματική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του μαθήματος ερωτικών σκηνών που δίδασκε ο ίδιος. Δύο γυναίκες τον κατηγορούν ότι θύμωσε πολύ όταν αρνήθηκαν να βγάλουν τις μπλούζες τους, υποδυόμενες τις στριπτιζέζ.

Απαντώντας για τις προηγούμενες κατηγορίες σε βάρος του, ο γνωστός ηθοποιός είπε μιλώντας σε αμερικανική εκπομπή ότι δεν ήταν ακριβείς αλλά ότι υπερασπίζεται το δικαίωμα των γυναικών να εκφράζουν την άποψη τους.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network